Ameera Khan Kembali ‘Dihentam’ Netizen

Ameera Khan Kembali ‘Dihentam’ Netizen

Sebelum ini, adik kepada selebriti terkenal Noor Neelofa iaitu Ameera Khan menjadi perhatian netizen apabila langsung tidak menunjukkan wajahnya ketika bergambar sewaktu mengerjakan ibadah umrah di Tanah Suci bersama ibunya, Noor Kartini.

Malah, Ameera atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan langsung tidak menunjukkan mukanya apabila menutup wajah dengan tangan atau memusingkan badannya di setiap hantaran gambar di media sosial.

Susulan itu, rata-rata netizen memuji tindakan pempengaruh media sosial itu apabila menyifatkan dirinya semakin ‘mahal’ kerana turut menyahaktifkan akaun Instagram miliknya.Baru-baru ini, Ameera dilihat kembalik aktif di Instagram dengan memuat naik hantaran gambar memaparkan dirinya ketika bercuti di Doha, Qatar.

Menerusi hantaran tersebut, influencer itu dilihat mengenakan dres berwarna hitam yang agak ketat sehingga menampakkan bentuk tubuh badannya.

Bagaimanapun, hantaran tersebut telah telah menerima kritikan daripada netizen yang meluahkan rasa kecewa apabila melihat pemakaian Ameera yang masih seksi walaupun pernah ‘menghilangkan diri’.

Malah, netizen turut mempersoalkan usaha pempengaruh itu yang sebelum ini mengambil keputusan untuk tidak aktif di media sosial akibat tertekan dikecam di media sosial. BnAmeera Khan Kembali ‘Dihentam’ Netizen

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Azhar Sulaiman guna gelaran ‘mami’ dilabel pondan (Video)

Roh pencuri belum sampai, jasad telah sampai di balai polis [VIDEO]

Pengurus bank ‘kantoi’ simpan video lucah

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker