Isteri PU Abu Hilang Sabar

Isteri PU Abu Hilang Sabar,

Baru baru ini, bekas isteri Abu Sufyan iaitu Hana Azraa sekali lagi mendakwa Pencetus Ummah (PU) itu masih mengganggu kehidupannya.

Dahagakan perhatian?

Isteri Abu iaitu Ain Afini tampil bersura menerusi Instagram Stories miliknya. Kata Ain, dia tidak beminat untuk mengambil tahu tentang isu yang sedang hangat diperkatakan di media sosial.Tegas Ain, dia tidak akan melayan individu yang psiko kerana sudah empat tahun bersabar dengan gangguan.

Keutamaan pada anak

Selain itu, Ain memohon untuk menjaga tutur kata di umum memandangkan anak-anak makin hari makin membesar.

Jumpa di mahkamahDalam pada itu, Ain mendedahkan dia sudah membuat laporan polis dan dakwanya ini yang kelima selama empat tahun.

Katanya, Hana diberikan masa selama 24 jam untuk menurukan hantaran tersebut dan sekiranya gagal akan dikenakan tindakan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM).

Pada Ahad lalu, Hana mendedahkan paparan skrin (screenshot) yang dipercayai kiriman mesej dari Abu. Menerusi beberapa ‘posting’ itu, Abu dilihat meluahkan rasa rindu kepada Hana.

Terdahulu, Abu dan Hana berkahwin dan hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan seorang cahaya mata, Mateen pada 1 Februari 2020.Pada April 2019, Abu jadi perhatian warganet kerana berkahwin lain ketika Ain sarat hamil.

Hana dikatakan punca sehingga konflik tercetus di antara Abu dan Ain selesai pada 16 Mei tahun lalu apabila bercerai talak kedua dan kemudiannya rujuk semula.

Hasil perkahwinan hidup Abu dan Ain, mereka dikurniakan dua cahaya mata. Menurut Abu, Ain kini sedang hamil anak ketiga.
Sumber: Instagram

Isteri PU Abu Hilang Sabar,

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Kakak Ira Kazar sindir Puteri Sarah

Puteri Sarah fail perceraian pagi ini

Dron pelancong China langgar Menara Merdeka 118

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker