Nadia Brian dikritik, sampai nampak bonjol payudara ( Video)

Nadia Brian dikritik, sampai nampak bonjol payudara ( Video)

Boleh dikatakan pelakon, Nadia Brian sering kali dikaitkan dengan isu-isu cara pemakaian yang seksi serta menjolok mata, sebelum ini.

Terbaharu, sekali lagi namanya menjadi bualan ramai setelah Nadia atau nama sebenarnya, Nadia Najwa Mohamed Rashidi memuat naik satu hantaran video di Instagram.

Melalui video pendek terbabit, Nadia dilihat memakai busana berwarna merah jambu hasil rekaan Adi Suhaizad.Kebanyakkan netizen yang meninggalkan komen berasa terkejut serta kurang senang apabila melihat pelakon itu, terutamanya di bahagian dadanya didakwa terlalu ‘menonjol’ dan tidak sesuai dipertontonkan kepada umum.

Dalam pada masa yang sama, ramai juga yang meluahkan rasa malu melihat Nadia seseorang beragama Islam memakai busana seperti itu serta tidak lupa mendoakannya mendapat hidayah.

Sebelum ini, Nadia juga sering kali dikecam warganet dan salah satunya adalah ketika dia memakai baju seakan-akan romper bayi semasa bercuti di atas kapal mewah. BnNadia Brian dikritik, sampai nampak bonjol payudara ( Video)


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Penumpang LRT rosak jadi mangsa samun kerana jalan kaki [VIDEO]

Ismail Sabri sokong KJ diangkat sebagai PM pada masa akan datang

Mat Sabu ‘Koyak’ di Kota Raja, maki perempuan bohsia [VIDEO]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker