Cliff Umar Tak Bayar Nafkah Lebih 10 Tahun Dakwa Bekas Isteri

Cliff Umar Tak Bayar Nafkah Lebih 10 Tahun Dakwa Bekas Isteri

Tular sebuah rakaman di aplikasi TikTok yang dimuat naik oleh wanita bernama Ninie Hasbullah, bekas isteri Cliff Umar yang juga merupakan pemenang Gegar Vaganza pada musim ke-7.

Menerusi video tersebut, Ninie mendakwa bekas suaminya itu sudah lama tidak memberikan nafkah anak-anak yang ditinggalkan dan langsung tidak dihiraukan.

Malah, Ninie turut mendakwa Cliff ada berjanji mahu membantunya dan anak-anak ketika menjadi salah seorang peserta GV7.Tapi bila kau menang, kau terus menghilangkan diri dan kau terus berlakon macam tiada apa-apa yang berlaku.”

Ninie juga meluahkan rasa kecewanya kerana sudah lama bersabar namun kali ini dia sudah tidak boleh bertahan lagi selepas dibiarkan menanggung anak-anak seorang diri selama lebih 10 tahun.

Dia juga berulang kali menekankan bahawa dia tidak mahukan duit untuk dirinya tetapi hanya untuk anak-anak mereka. Bukan itu sahaja, Ninie turut mendakwa Cliff langsung tidak mempedulikan anak-anak ketika mereka sakit.

Mana rasa tanggungjawab, rasa empati? Tolonglah, awak tak perlu beri saya duit, hanya untuk anak-anak. Diorang anak you lah, come on!”
Video tersebut mendapat perhatian ramai warganet di aplikasi itu dan rata-ratanya mendoakan agar urusan Ninie dipermudahkan untuk menuntut nafkah daripada Cliff.Ada yang mencadangkan agar Ninie mengadu kepada mahkamah syariah dan selesaikan mengikut undang-undang. Bn

Cliff Umar Tak Bayar Nafkah Lebih 10 Tahun Dakwa Bekas Isteri


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET
Longgok rumput depan rumah jiran, dua lelaki bergaduh sehingga berdarah [VIDEO]

Tunggu Kat Akhirat Fun Ke Tak – Izara Aishah

Gol berkelas dunia Luqman [VIDEO]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker