Heliza Kena Kritik Buat Video Parodi Dengan Suami

Heliza Kena Kritik Buat Video Parodi Dengan Suami

Anda pasti ‘familiar’ dengan video-video parodi di TikTok yang menggunakan suara usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida dan Iqbal Zulkefli sebagai suara latar.

Sudah ramai yang melakukan parodi berlatar belakangkan suara tersebut dan tidak terlepas, Heliza Helmi dan suami turut sertai ‘trend’ ini.

Video dikongsikan oleh Heliza di Instagram baru-baru ini mendapat pelbagai reaksi berbeza daripada netizen.Ramai yang terhibur dengan telatah mereka suami isteri dan turut memuji suaminya kerana melayan Heliza merakamkan video tersebut.

Namun, lain pula reaksi netizen di laman Facebook di mana rata-ratanya mengkritik pasangan tersebut. Malah ada yang berkata Heliza seolah-olah semakin hilang warak semenjak mendirikan rumah tangga.

Ada yang turut meluahkan rasa tidak suka mereka terhadap tindakan Heliza dan melabelnya ‘mengada-ngada’.

Netizen pun satu, Heliza nak mengada-gada ke, buat muka comel ke biarlah sebab dia buat dengan suami dia. Heliza kongsi pun dekat media sosial dia dan kita ni kalau tak suka tak perlu follow atau tengok pun. Semoga di bulan Ramadan ni hati kita lebih bersih. Sama-samalah usaha perbaiki diri. OMHeliza Kena Kritik Buat Video Parodi Dengan Suami


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Bersatu cari rakan lain kerana tak yakin dengan kekuatan PAS

Buffet Ramadhan Kuala Lumpur Selangor 2022 (TERKINI)

Resepi ayam menangis meraung, kecur air liur

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker