‘Kami pun terkejut’ – Heliza Helmi

Sebaran :

‘Kami pun terkejut’ – Heliza Helmi

“Kalau anda rasa terkejut, kami pun sama.”

Itu kata penyanyi, Datin Seri Heliza Helmi mengenai perkahwinannya dengan ahli perniagaan Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman pada 1 Januari lalu.

Heliza, 36, atau nama sebenarnya Nur Heliza Helmi berkata, dia bersyukur atas aturan Allah SWT.“Kun fayakun. Jadilah maka terjadilah. Jika Allah menghendaki sesuatu, maka apapun dapat terjadi. Maka dengan izin dan kekuasaan Allah SWT, maka terjadilah kami sebagai pasangan suami isteri.

“Allah Maha Besar. Tiada daya upaya kami melainkan Allah. Terlalu bersyukur atas segala yang Allah aturkan,” katanya menerusi hantaran di Instagram.

Heliza turut berterima kasih kepada suaminya kerana sudi memperisterikannya.

“Terima kasih buat suami sudi memperisterikan diriku ini yang bukan siapa siapa,” katanya.Terdahulu berita perkahwinan Heliza yang diadakan di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya mengejutkan ramai pihak.

Difahamkan, suami Heliza adalah pengasas dan presiden AUF MBZ Concortium iaitu syarikat yang menawarkan perkhidmatan pelaburan kewangan.

Sementara itu, cubaan Harian Metro mendapatkan kenyataan daripada Heliza gagal sejak hari pertama dia bernikah.

Malah, pengurus yang bertanggungjawab berdasarkan nombor tertera di profil Instagram Heliza juga tidak memberikan kerjasama. HM‘Kami pun terkejut’ – Heliza Helmi


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a


Wanita dakwa jumpa Rasulullah alami bipolar disorder (Video)

Michael Ang jadi penyanyi pulak, ini kata Fizz Fairuz


Sebaran :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *