Daiyan Trisha Di Gurdwara Untuk Bantu Mangsa Banjir

Sebaran :

Daiyan Trisha Di Gurdwara Untuk Bantu Mangsa Banjir

Pelakon dan penyanyi berbakat, Daiyan Trisha berkongsi foto dan video ketika berada di Gurdwara di Instagram semalam, 22 Disember 2021 (Rabu).

Menerusi hantaran di media sosialnya, semalam merupakan hari lahirnya yang ke-28 namun Daiyan tidak meraikan ulang tahun kelahiran sebalik menggunakan masa yang ada dengan memberi bantuan untuk mangsa banjir.

Melihat di Instagram, selebriti ini membeli barang-barang keperluan untuk mangsa banjir dan kemudian menuju ke Gurdwara Sahib bagi membantu merewang bersama-sama dan membungkus makanan untuk mereka yang terjejas.Melihat suasana di Gurdwara, Daiyan mengatakan dirinya sangat terharu melihat ramai orang yang bekerja keras cuba meringankan beban mereka yang terjejas akibat banjir.

Daiyan yang menginjak usia 28 tahun semalam, mengatakan dirinya berharap agar orang ramai dapat turun padang untuk hulur bantuan atau cuba memberi sumbangan jika berkemampuan.

“Saya dah 28 tahun hari ini.

Tadi Daiyan sempat beli sedikit barang-barang keperluan untuk mangsa banjir dan terus ke Gurdwara Sahib, PJ. Merewang bersama-sama dan bungkus sedikit makanan untuk diagihkan. Hati saya sangat tersentuh melihat semua orang bekerja keras cuba meringankan beban mereka yang terjejas.Kemudia kami ke SMK USJ 23 untuk hantar sedikit barang keperluan. Tuhan merahmati kamu semua yang tinggal di PPS dan bantu bekerjasama agihkan bantuan.

Daiyan harap korang boleh tolong doakan supaya mangsa banjir dan semua yang menolong dipermudahkan urusan dan dilindungi tuhan. Kalau ada rezeki lebih, boleh derma. Saya kongsi banyak saluran di highlight helpline saya.

Kalau ada masa, turun padang. Kalau tak ada, boleh tolong kongsi kesedaran dan maklumat. Itu saja harapan hari lahir saya untuk tahun ini, ia akan jadi hadiah yang terbaik.

Tak lupa juga kepada semua, terima kasih untuk ucapan. Saya sangat sayang anda semua. Semoga kita semua sentiasa dipeluk kasih-Nya.Perkongsian selebriti ini mendapat perhatian ramai rakan artis dan juga peminat, masing-masing membanjiri ruangan komen dengan memberi ucapan dan doa.

“Selamat hari lahir bidadari” @zahirahmacwilson

“Selamat hari lahir sayang” @hannahdelisha

“Selamat hari lahir babe” @schaalyahya

“Selamat hari lahir si cantik dan wanita sentiasa merendah diri” @sweetqismina

“Selamat hari lahir. Gembira lihat anda bantu untuk mangsa banjir, terus lakukan ini Daiyan semoga Allah rahmati anda selalu”

“Selamat hari lahir Daiyan!”

“Selamat hari lahir kesayangan saya”

“Selamat hari lahir wanita cantik dengan hati yang cantik”

“Selamat hari lahir D! Semoga Allah mudahkan segalanya dan jaga diri” komen peminat. Murai

Daiyan Trisha Di Gurdwara Untuk Bantu Mangsa Banjir


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a


ASB: Dividen dan bonus 5% untuk 2021

Patin banjir! Rezeki menjala dapat saiz 15kilogram seekor


Sebaran :

Leave a Reply

Your email address will not be published.