Zarina Anjoulie sekolahkan Diva AA pasal bantuan banjir

Sebaran :

Zarina Anjoulie sekolahkan Diva AA pasal bantuan banjir

“Rendang Tak Laku Nak Melalak Pasal Aku” – Zarina Anjoulie Berang Difitnah Diva AA Tidak Beri Bantuan Banjir

Selebriti dan usahawan, Zarina Anjoulie tampil menyelar tindakan Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA yang menuduhnya tidak memberi sebarang bantuan kepada mangsa banjir baru-baru ini.

Diva AA Kecam Tiga Individu



Dalam sebuah ciapan di laman Twitter, Diva AA telah berkongsi foto tiga individu yang merupakan mantan Perdana Menteri, Dato Sri Mohd Najib, pendakwah terkenal Ustaz Ebit Lew dan Zarina.

Pada hantaran tersebut turut disertakan kapsyen mempersoalkan kelibat ketiga-tiga mereka yang kononnya tidak kelihatan di kawasan-kawasan banjir untuk memberi bantuan. Malah pengacara sensasi itu turut mendakwa mereka tidak kelihatan berkemungkinan tiada lagi dana atau takut dikecam.

Zarina Balas Sindiran

Berang dengan tuduhan tersebut, Zarina menerusi laman Instagram nya menegaskan segala tindakan dan bantuan yang dilakukan oleh mereka (termasuk Ebit) tidak perlu ditunjukkan kepada umum ataupun memaklumkan pada dirinya.



“Atleast kitorang ada la tolong … persoalan nya aku tak pernah pun tengok kau tolong langsung hmmmm..mana kau tau aku dgn Ebit lew tak hulur duit dekat orang..setiap resit kita transfer kena post kat feed ke ? kena dm kau ke? we all know how to play our part … do u????

“Pastu suruh org tag n konon akan kasi 200 pada siapa yang tag .. hello baik kau donate 200 kat mangsa banjir daripada kau kau kasi upah untuk org spread negativity. tak masuk akal” tulis Zarina

Tidak berakhir disitu, Zarina turut berkongsi tangkap layar ciapan Diva AA yang memerli seorang wanita berstatus ibu tunggal dipercayai merujuk kepada dirinya.

Cabar Diva AA Semuka



Susulan itu, Zarina yang pernah popular menerusi drama Anak Pontianak mencabar Diva AA untuk bersemuka dengannya secara langsung dalam ruangan IG Live. Tegas pelakon itu, dia tidak akan berdiam diri setelah Diva AA menuduhnya dengan pelbagai tohmahan selain turut ‘tag’ pada akaunnya.

“Amok kena sindir? aku selama ini diam. kau sindir aku baru semalam fire balik kau tak leh angkat ke? Kau ingat aku nak diam dah bertubi-tubi kau kacau aku? aku celebrity sampah? Well at least aku masih ada job, kau tengah buat apa dengan hidup kau?

“Rendang tak laku nak melalak pasal aku.. sampah-sampah aku pun aku duduk banglo kau duduk kondo konon 1 juta entah betul ke tidak pui…

“Dont you dare come for me pastu ingat aku akan diam..dah kena saman dengan dato vida haritu tau takut.. nak kena dengan aku pulak ke?

“meh la live sama. Dont tell me you dont have the guts to do so” kata Zarina lagi

Sekadar info, Najib, Zarina dan Ebit antara figura popular yang aktif memberi bantuan kepada mangsa-mangsa banjir di sekitar Selangor, Kuala Lumpur dan Pahang. Murai

Zarina Anjoulie sekolahkan Diva AA pasal bantuan banjir


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a


ASB: Dividen dan bonus 5% untuk 2021

Patin banjir! Rezeki menjala dapat saiz 15kilogram seekor


Sebaran :

Leave a Reply

Your email address will not be published.