Emelda Rosemila Botak, Dah Macam Charlize Theron

Sebaran :

Emelda Rosemila Botak, Dah Macam Charlize Theron

Penampilan segar pelakon Emelda Rosemila ketika majlis sidang media eksklusif Astro Orginals Dukun Diva baru-baru ini ternyata telah menarik perhatian ramai pihak terutamanya peminat aktres itu.

Dia yang hadir bersama suami, pelakon Adlin Aman Ramlie kelihatan jelita persis pelakon Hollywood Charlize Theron apabila tampil berkepala botak pada malam itu.

Jelas Emelda, dia bertindak membotakkan kepala kerana tuntutan kerja dalam sebuah filem.Membotakkan kepala adalah inisiatif saya sendiri. Pengarah tak suruh tetapi saya yang suggest kerana watak perompak yang akan saya bawakan dalam filem itu annti.
Ujarnya lagi, Adlin turut memberikan sokongan padu apabila dia mengambil keputusan tersebut.

Tambah Emelda, dia ingin memperbaiki kualiti lakonan dan mencari ruang untuk beraksi luar daripada kebiasaan daripada watak yang sudah biasa dilakonkan sebelum ini.

Perkembangan terbaru, Emelda bakal tampil bergandingan bersama suaminya dalam sebuah naskah terbaru berjudul Dukun Diva.

Dalam pada itu, Emelda juga turut teruja kerana dapat bergandingan bersama Adlin dalam drama tersebut meskipun ia bukan kali pertama mereka berlakon bersama.Sekadar info, drama Dukun Diva akan ditayangkan di saluran Astro Citra bermula 6 Disember ini pada jam 9.00 malam.

Drama arahan Ariff Zulkarnain ini turut dibintangi pelakon hebat lain seperti Nadia Aqilah, Eyka Farhana dan ramai lagi. Bn

Emelda Rosemila Botak, Dah Macam Charlize Theron


Baca Artikel Menarik :Layari Laman Facebook MYKMU

‘Mejar Shuhada’ perdaya mangsa, liwat mangsa lelaki

Aksi Polis Serbu Geng Motosikal Di Stesen Minyak (video)


Sebaran :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *