Shaarnaz selebriti “crush” saya – Fify

Sebaran :

Shaarnaz selebriti “crush” saya – Fify

“Sejujurnya Sharnaaz Ahmad merupakan seorang ‘celebrity crush’ saya dalam bidang lakonan. Saya perlu akui perkara itu.”

Itu jawapan yang diberikan oleh pelakon cantik, Fify Azmi mengulas dakwaan kononnya sedang menjalinkan hubungan istimewa dengan aktor, Sharnaaz Ahmad.

Fify atau nama lengkapnya Nur Afiqah Mohamed Azmi, ketika ditemu bual dalam program Melodi sebentar tadi berkata, dia tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa dengan pelakon tersebut seperti yang didakwa netizen.

“Biasalah netizen. Tapi sejujurnya daripada mulut saya sendiri, kami hanya berkawan sahaja. Tidak lebih daripada itu.

“Kalau nak tahu, saya selalu bertanyakan pendapat dan meminta tips lakonan daripada Sharnaaz. Dia (Sharnaaz) merupakan seorang yang suka membantu dan banyak memberikan tunjuk ajar lakonan kepada saya,” kata Fify.

Tanpa berselindung, pelakon yang pernah membintangi drama Ratu Ten Pin itu turut mengakui bahawa Sharnaaz atau lebih mesra disapa Mamu merupakan salah seorang pelakon lelaki yang menjadi idola (crush) yang diminatinya.

“Bila kita berkawan dengan idola kita sendiri, banyak soalan yang kita nak tanya dan dia banyak membantu saya. Terima kasih Sharnaaz,” jelasnya.

Dalam pada itu, Fify turut berkata dia tidak dapat berbuat apa-apa untuk menutup mulut netizen tentang istu tersebut. Namun pada masa sama, dia tidak menolak seandainya mempunyai jodoh dengan pelakon tersebut.

“Tapi kalau ada jodoh, adalah,” ujar wanita berusia 31 tahun itu ringkas.

Ditebak tentang kriteria yang diinginkan daripada ‘bakal jodohnya’ nanti, Fify berkata dia masih belum pasti tentang perkara tersebut.

“Saya tidak pasti sebenarnya. Saya seorang yang ringkas. Kalau seseorang itu boleh membimbing saya, itu sudah cukup baik.

“Kalau individu berkenaan boleh memimpin saya, itu sudah cukup baik. Membimbing daripada sudut keluarga dan keagamaan.

“Jadi doakanlah saya yang baik-baik,” katanya.

Sekadar info, nama Fify sebelum ini pernah menjadi bualan apabila didakwa meminati kaum sejenis (lesbian) gara-gara sering melakonkan watak lasak dengan imej berambut pendek.

Fify bagaimanapun menepis dakwaan tersebut dan bertegas, dia masih wanita sejati dan mempunyai hati serta nafsu terhadap lelaki. K Online

Shaarnaz selebriti “crush” saya – Fify


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU


Fat Leonard dari Malaysia bakal bocor rahsia skandal rasuah terburuk Tentera Laut AS


Sebaran :

Leave a Reply