Video Zara bercium tersebar, terus tutup Instagram

Sebaran :

Video Zara bercium tersebar, terus tutup Instagram

PENYANYI yang sedang meningkat naik di Indonesia Zara Adhisty terpaksa menutup akaun Instagram miliknya selepas tersebar video ‘panas’ menunjukkan ciuman hangatnya bersama seorang lelaki bernama Niko Al Hakim atau Okin.

Selepas tersebarnya video tersebut, netizen di Indonesia mendapati pe­nyanyi itu telah menutup akaun Instagramnya kerana tidak tahan dengan kecaman daripada ramai pihak.

“Video yang tersebar itu sudah lama dan basi,” katanya dalam satu hantaran yang dimuat naik menerusi InstaStory sebelum menutup akaun tersebut.

Dalam video berdurasi selama 12 saat, kelihatan Zara sedang mencium seorang lelaki yang dikatakan mirip seperti Niko Al Hakim.

Ibunya, Sofia Yulindar dalam satu kenya­taannya berkata, dia tidak dapat berbuat apa-apa, namun berasa bimbang dengan kesihatan mental anaknya untuk berdepan dengan situasi tersebut.

“Tolong berhenti daripada menyalahkan anak saya. Apa pun yang terjadi, saya tetap akan bersamanya,” kata Sofia. K Online

Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:

MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392

Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);

KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214

Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929

Video Zara bercium tersebar, terus tutup Instagram


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU


Terpulang kalau nak tenggelam bersama Muhyiddin


Sebaran :

Leave a Reply