Kerana Daiyan Trisha, ramai tak sabar divaksin

Kerana Daiyan Trisha, ramai tak sabar divaksin

Tidak melepaskan peluang untuk sama-sama turun padang sebagai sukarelawan di Pusat Penerimaan Vaksin (PPV), pelakon dan penyanyi jelita, Daiyan Trisha menjadi tumpuan ramai setelah perkara itu dimaklumkan dalam Instagramnya.

Menurut Daiyan, dia sudah lama menyimpan hasrat untuk menjadi sebahagian daripada pasukan sukarelawan PPV dan peluang itu semestinya sangat bermakna buatnya dalam usaha membantu masyarakat sekitar.

“Hari ini merupakan hari pertama saya menjadi sukarelawan PPV. Memang saya sudah lama berhasrat nak sertai program ini sejak Mei, jadi saya bersyukur sangat akhirnya dapat menyertai program ini dan menghulurkan pertolongan.

“Saya akan berada di sini untuk beberapa minggu lagi. Jadi tolong dapatkan vaksin masing-masing ya.

“Kerapkan memeriksa aplikasi My Sejahtera anda untuk tarikh temu janji. Kita pasti dapat sama-sama membanteras wabak ini,”katanya dalam satu hantaran di Instagram hari ini.

Menerusi hantaran tersebut, Daiyan juga berkongsi lokasi PPV yang disertainya dan ia terletak di Dewan Gemilang, Universiti Kebangsaan Malaysia, Bandar Baru Bangi, Selangor.


Kerana Daiyan Trisha, ramai tak sabar divaksin

Perkongsian Daiyan itu juga menerima banyak sambutan dan reaksi daripada peminat dan pengikutnya yang rata-rata tidak sabar untuk menerima suntikan vaksin disebabkan Daiyan.

Ada yang sempat mengusik mahu menukar lokasi temu janji penerimaan vaksin di lokasi di mana Daiyan berada semata-mata mahu bertemu penyanyi cantik tersebut.

Tidak cuma itu, ramai juga kalangan pengikut memberikan kata-kata semangat buat Daiyan untuk menjalankan tugas sebagai sukarelawan selain melihat penyanyi tersebut sebagai seorang selebriti yang mencetuskan inspirasi murni. Utusan

Kerana Daiyan Trisha, ramai tak sabar divaksin


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU


Zarina Anjoulie nak saman pegawai polis wanita

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker