Rajin promosi drama sendiri, Instagram Jasmin Hamid dilabel sampah


Dramatis popular, Jasmin Hamid kecewa dengan sikap segelintir netizen yang sewenang-wenangnya melabelkan akaun media sosialnya sebagai sampah hanya kerana gemar mempromosikan drama lakonan sendiri.

Kata pemilik nama sebenar Jasmiah Abdul Hamid, 47, akaunnya bukanlah mempunyai ramai pengikut. Menerusi platform tersebut, dia cuma ingin berkongsi cerita perjalanan seninya sebagai pelakon.

“Salah ke bila saya promote (promosi) drama lakonan saya dan juga isu-isu semasa di media sosial saya sendiri?

“Ada orang kata media sosial saya kotor sebab penuh dengan drama promosi drama sendiri. Sedangkan artis antarabangsa pun gunakan platform media sosial mereka untuk promosi filem mereka serta isu semasa.“Saya hanya artis Malaysia yang hanya sebesar kuman kalau nak dibandingkan dengan kemasyhuran mereka,” tulisnya menerusi satu hantaran Instagram.

Pada hantaran sama, Jasmin bersyukur dan menghargai golongan pengikut yang sentiasa menyokong karier seninya dan menganggap sokongan yang diberikan sebagai sumber kekuatan untuknya terus menapak dalam industri.

“Saya cuma semut merah. Tak punya apa-apa. Kalau ada pun, saya tak akan pamerkan harta dunia.

“Saya cuma nak pamerkan kerja-kerja saya sebagai pelakon dan kadangkala isu semasa sebagai rakyat Malaysia,” tulisnya lagi.Meninjau pada ruangan komen, rata-rata rakan artis dan pengikut turut menitipkan kata-kata semangat buat Jasmin dan memintanya mengabaikan sahaja komen negatif berkenaan. K Online

Rina lebih gemar jadi model, pelakon daripada jaga kebajikan warga emas

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker