Kongsi Foto Berbikini Ini Komen Netizen Buat Rihana Oksana

Sebaran :


Biarpun kontroversi mengenai bekas ratu cantik Moscow, Rihana Oksana Gorbatenko tidak lagi hangat diperkatakan seperti sebelum ini, namun rakyat Malaysia masih lagi mengikuti perkembangannya di laman Instagram.

Tidak Lagi Berkongsi Kapsyen Bahasa Malaysia
Bagaimanapun, mereka meluahkan rasa kecewa kerana Rihana tidak lagi ‘mesra’ seperti dahulu. Jika sebelum ini, Rihana peka akan pengikutnya dan berkongsi kapysen dalam Bahasa Malaysia namun kini ibu tunggal tersebut lebih gemar menulis di dalam bahasa ibunda nya sahaja.

Semakin S.eksi

Bukan itu sahaja, Rihana juga kelihatan semakin berani untuk berkongsi gambar-gambarnya memakai bikini kepada umum selain kembali aktif dalam dunia peragaan.

Dalam pada itu, rata-rata pengikutnya mengharapkan agar Rihana diberikan hidayah dan tidak kurang juga ada yang memberi galakan kerana Rihana gembira dengan kehidupannya terkini.

Sekadar info, nama Rihana mencetuskan kontroversi beberapa tahun dahulu selepas dia dikatakan telah berkahwin dengan salah seorang kerabat diraja Malaysia. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Tengku Ismail Leon Petra, 3 tahun. Namun, perkahwinan mereka dikatakan tidak benar sebelum Rihana mend.akwa dia telah pun berpisah.

Saya Akan Terus Menjadi Ibu Kepada Leon Dan Punyai Suami Yang Baik Suatu Hari Nanti – Rihana Oksana


Sebaran :

Leave a Reply