Hon Lori Bunyi Lagu ‘Final Countdown’ – “Hahaha Meriah” [VIDEO]Sebaran :

Siapa sangka hon setiap kenderaan digunakan untuk memberikan amaran kepada pengguna jalan raya boleh jadi semenarik ini. Jika kebiasaannya hon berbunyi sangat kuat dan bingit, namun tidak bagi lori ini.

Baru-baru ini tular di sosial media dengan satu video sebuah lori dengan bunyi hon berentak lagu ‘Final Countdown’. Video yang pada asalnya dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok dengan nama akaun Pak Lang itu kemudiannya dimuat naik semula oleh Instagram Era.je.

Siapa sangka hon setiap kenderaan digunakan untuk memberikan amaran kepada pengguna jalan raya boleh jadi semenarik ini. Jika kebiasaannya hon berbunyi sangat kuat dan bingit, namun tidak bagi lori ini.Baru-baru ini tular di sosial media dengan satu video sebuah lori dengan bunyi hon berentak lagu ‘Final Countdown’. Video yang pada asalnya dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok dengan nama akaun Pak Lang itu kemudiannya dimuat naik semula oleh Instagram Era.je.

Menerusi video tersebut kelihatan si perakam turut berada di dalam lori dan merakamkan rakan pemandu lorinya yang sedang melalui di depan. Turut kedengaran hon lori bunyi lagu Final Countdown yang dipasang oleh kenderaan berat tersebut.

Berikut adalah video yang dimuat naik baru-baru ini dan telah mencuri perhatian ramai tersebut: 

Video hon lori bunyi lagu ‘Final Countdown’ tersebut telah meraih lebih 318 ribu tontonan dan 54 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Haha lagu baby shark padu haritu dengar ooo. Sangat menghiburkan hati. Haha”

hon lori bunyi final countdown 3

“Hon lagu kamu sangat cute takde ke”

hon lori bunyi final countdown 2

“Haritu stesen minyak mane tah trak camni lagu baby shark doo doo”

hon lori bunyi final countdown 1

Sumber: Himpunan Cerita Lawak


Sebaran :


Leave a Reply