Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani tak buat ‘homework’ atas apa yang berlaku dalam kementeriannya (video).

SKANDAL RM1.4 BILION

Related Articles

One Comment

  1. Mula kata direct nego sbb nak tolong petani dan peladang yg keuntungan nnti mereka yg dapat. Sampai minta PM campurtangan. Baguslah. Ni yg kita mahu membantu rakyat walaupun janji untuk tender terbuka. Atok pun kata Menteri ada hak buat keputusan direct nego. Dah kira ok tu sbb kira dah cover line tu. Pastu kata KSU sabotaj pulak. Amenda cerita ni. Ni badigol mana Menteri konar cerita dari koyak sikit dah jadi koyak rabak. Aku agak ni tak lain tak bukan SiKhalid pya otak berjambul pya hal. Keling geling rempah pun angkat tanganlah, tak mampu nak lawan. Kalau buat filem tamil boleh pecah panggung.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker