Dr Tan Seng Giaw berkata benar disingkir jadi kebenaran apa yang DAP perjuangkan.oleh Kang Nasir

Dr Tan Seng Giaw berkata benar disingkir dari DAP. Jadi kebenaran apa yang iblis laknat DAP perjuangkan? Permainan fitnah hasutan iblis laknat ini menghasut rakyat agar ikut sama jadi iblis supaya berjemaah menghasut yang lain agar sama-sama berlumba-lumba terjun keneraka namun pembangkang tetap rasa bangga dengan DASAR yang diperjuangkan konon kebenaran.

Sahabat nampak tak?
Rakyat sengaja diperbodohkan oleh permainan politik GILA oleh kafir #DAPLAKNAT dan #TenteraIblisDAP sehingga umat islam masing-masing berlumba-lumba ikut kafir DAP memfitnah mencaci mencela beramal amalan kafir harbi meninggalkan amalan-amalan mulia yang dituntut dalam islam?

Itu bukan isu yang saya mahu bicarakan.
Klip pada pautan ini adalah fakta bagaimana permainan iblis mampu merosakan jiwa dan minda umat islam khususnya berekedemik berjawatan tinggi tapi hilang akal gara-gara tipu daya mereka.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1792020654187428&id=465342536855253

Persoalan saya.
Berapa ramai yang pernah memfitnah mencaci mencela sanggup secara terbuka bertaubat dan minta ampun kepada #NajibPMkita dan seluruh rakyat Mlysia kerana keterlanjuran itu? Dosa sesama manusia itu Allah tak ampunkan selagi orang yang dianiaya tidak memaafkan. Lagipun diakhirat kelak kita MUFLIS walaupun solat puasa zakat full dan on time.
Dari Abu Hurairah RA dari Nabi SAW, baginda bersabda: “Tahukah kalian siapakah yang disebut dengan orang yang muflis?” Para sahabat menjawab; “Orang yang muflis menurut kami wahai Rasulullah, adalah orang yang tidak punya dirham dan dinar serta harta benda.” Baginda bersabda: “Seorang muflis daripada kalangan umatku ialah seorang yang datang pada hari Kiamat dengan pahala solat, puasa dan zakat, namun (pada masa yang sama) dia juga membawa dosa mencela orang ini, menuduh orang itu, memakan harta orang ini, menumpahkan darah orang itu dan memukul orang ini (dan seumpamanya), lalu diberikan kepada orang ini sebahagian daripada pahala-pahala kebaikannya dan diberikan kepada orang itu pula sebahagian pahalanya, hinggalah akhirnya habis pahalanya namun belum lagi terbayar dosa-dosa yang tertanggung atasnya, lalu diambil dosa-dosa mereka tadi dan ditompukkan ke atasnya hingga akhirnya dia dihumban ke dalam neraka (kerana banyak dosa)”
(HR Ahmad No: 8062)

Itulah maksud hadis “ISLAM KEMBALI ASING” yang Rasulullah saw pesan.

Daripada Abu Hurairah r.a. berkata: Bersabda Rasulullah saw, “Islam mula tersebar dalam keadaan dagang (asing). Dan ia akan kembali asing pula. Maka beruntunglah orang orang yang asing”.
(H.R. Muslim)

Jika anda masih tidak berpuas hati dengan klip tersebut. Selanjutnya dengar penjelasan pada siri permainan iblis dalam isu 1MDB ini.

1MDB siri-1
Permainan iblis laknat menghasut rakyat agar ikut jadi iblis menghasut agar berlumba-lumba terjun keneraka bersama mereka. Mereka memutar belit fakta penglibatan Jho Low dalam 1MDB.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1799652083424285&id=465342536855253&fs=5

1MDB siri-2
Permainan iblis laknat menghasut rakyat agar ikut jadi iblis menghasut agar berlumba2 terjun keneraka bersama mereka. Mereka memutar belitkan isu konon wang rakyat di Switzeland pihak kerajaan tidak mahu tuntut.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1799653330090827&id=465342536855253&fs=5

1MDB siri-3
Permainan iblis laknat menghasut rakyat agar ikut jadi iblis menghasut agar berlumba2 terjun keneraka bersama mereka. Gara2 permainan fitnah iblis2 laknat tentang RM2.6b. Uasahkan CaiDAP sedangkan #PakLebai tahfiz pun buang Quran dan Sunnah kerana percaya kpd hasutan iblis.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1799654696757357&id=465342536855253&fs=5
Saya ulangi persoalan saya.
Berapa ramai yang pernah memfitnah mencaci mencela sanggup secara terbuka bertaubat dan minta ampun kepada #NajibPMkita dan seluruh rakyat Mlysia kerana keterlanjuran itu? Dosa sesama manusia itu Allah tak ampunkan selagi orang yang dianiaya tidak memaafkan. Lagipun diakhirat kelak kita MUFLIS walaupun solat puasa zakat full dan on time.Leave a Reply

Your email address will not be published.