Campur tangan media asing persis FITNAH DAJJAL Akhir Zaman.



oleh Kang Nasir

Seperti yang digambarkan dalam salah satu hadis fitnah dajjal akhir zaman dimana umat islam ramai. Tetapi kerana NAFSU DUNIAWI keseluruhan umat islam ibarat buih-buih di waktu banjir, dan Allah akan mencabut rasa gerun di hati pada musuh Allah, dan Allah akan mencampakkan ke dalam hati satu penyakit ‘wahan’ iaitu TAKUT MATI.

Permainan licik DAP laknat sudah keterlaluan sekarang. Mereka perguna media asing dengan bantuan dana oleh yahudi sebagai langkah memenuhi hasrat IMPIAN DAN HARAPAN mereka. Kegilaan mereka sangat ketara sanggup mengupah pelajar kita diluar negara dan memanggil media luar untuk buat liputan demo tunjuk bodoh tangkap MO1 konon PM kita pencuri perompak.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1762489597140534&id=465342536855253&fs=5

Dengan bantahan didalam dan diluar negara yang mereka canang dengan memperbodohkan pelajar-pelajar konon itulah bukti-bukti seluruh rakyat sedang memberontak kerana menderita diperbodohkan mereka. Akhirnya rakyat yang diperbodohkan oleh DAP BERBANGGA bila SELURUH DUNIA MENJADI SAKSI MENYAKSIKAN AKSI KEBODOHAN MEREKA YANG SANGGUP DIPERBODOHKAN OLEH DAJJAL LAKNAT DAP.
https://edition.cnn.com/2016/11/28/asia/malaysia-maria-chin-abdullah-released/index.html




Secara tak langsung. Bila contoh-contoh rakyat khususnya #CaiDAP gembira dan bangga diperbodohkan pun masih tetap mahu memilih PH. Bermakna Undi PH sengaja menjunjung Dajjal.

Sudah ternyata peranan dajjal dan campurtangan media asing dapat mempengaruhi minda seluruh rakyat diserata dunia hingga ramai umat islam berlumba-lumba mengharap redha Dajjal kerana takut mati takut miskin dan kalaupun umat islam ramai tapi mereka seperti buih-buih yang hanyut selepas banjir itulah perumpamaan yang Rasulullah saw ingatkan bagaimana dajjal menternak mukmin.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1759813750741452&id=465342536855253&fs=5

Campur tangan media asing persis FITNAH DAJJAL Akhir Zaman yang dimaksudkan dalam hadis itu begini maksudnya.

Daripada Tsauban r.a. berkata: Rasulullah saw. bersabda; “Hampir tiba suata masa di mana bangsa-bangsa di seluruh dunia akan datang mengerumuni kamu bagaikan orang-orang yang hendak makan mengerumuni talam hidangan mereka”. Maka salah seorang sahabat bertanya “Apakah dari kerana kami sedikit pada hari itu?” Nabi saw. menjawab, “Bahkan kamu pada hari itu banyak sekali, tetapi kamu umpama buih di waktu banjir, dan Allah akan mencabut rasa gerun terhadap kamu dari hati musuh-musuh kamu, dan Allah akan mencampakkan ke dalam hati kamu penyakit ‘wahan”‘.

Seorang sahabat bertanya, “Apakah wahan itu hai Rasulullah?” Nabi kita nenjawab, “Cinta pada dunia dan takut pada mati”.
(H.R. Abu Daud)




Jadikanlah sebagai iktibar dari kesan propaganda media asing. Lihat saja kesan dari propaganda media asing suatu masa dulu memberi kesan negetif sehingga seluruh bangsa diseluruh dunia percaya bahawa negara Iraq adalah negara pengganas dengan adanya senjata nuklear dan kimia dengan senjata pemusnah. Sedangkan dakwaan itu semua tidak wujud pun. Akibatnya musuh Allah berjaya memusnahkan negara Iraq dengan mudah dengan dibantuan negara islam itu sendiri. Cerita lanjut dipautan ini.

Dari “Bahan Bukti WMD” Yang Ternyata Silap – Akhirnya Iraq Hancur Hingga Ke Hari Ini

#FitnahDajjal itu membawa maksud perkataan atau cerita bohong berita palsu atau berita tanpa berdasarkan kebenaran yang disebarkan dengan maksud menjelekkan orang. Kata fitnah berasal dari bahasa Arab (الفِتْنَةُ) yang bermakna ujian dan cobaan.



Leave a Reply

Your email address will not be published.