RM 32B Lesap Pun Mahathir Takde Apa-Apa. Hal Felda Pulak Najib Mesti Kena?

Sebaran :

PENYOKONG Pakatan – nak nak puak penyokong Mahathir, makin hari makin bertambah gila.  Dalam isu tanah Felda di Jalan Semarak, entah kenapa dimintanya Datuk Sri Najib Tun Razak pulak ditangkap dan sebagainya?

Dengan apa cara Najib mesti bertanggungjawab bila:-

  • Yang didakwa pecah amanah ialah syarikat yang berkenaan sebab menukar hak milik tanah tanah tanpa pengetahuan Felda, bukan Felda pun.
  • Felda boleh mengambil balik tanah tersebut melalui proses undang-undang sedia ada – tak perlu keluar duit pun seperti yang difitnahkan merata konon Felda perlu bayar RM 2 billion untuk proses tersebut!!  Siapa yang cakap ni, takde dalam rekod pun?

Hanya kerana Felda berada dibawah Jabatan Perdana Menteri, tak kan isu yang boleh selesai/bukan salah Felda pulak tu, Perdana Menteri kena tangkap?  Menariknya, ini puak sama yang menyokong konon Mahathir sebagai Perdana Menteri tidak perlu bertanggungjawab bila RM 32 billion wang rakyat lesap.

“Misteri” macam mana anak-anak Mahathir SEMUANYA bergelar jutawan pun, boleh dilupakan begitu saja.

Padahal yang lantik Menteri Kewangan – Mahathir, yang tukar Menteri Kewangan – Mahathir, yang tahu Bank Negara rugi banyak tapi lapor kerugian kecil pun Mahathir, tapi mereka percaya Mahathir tak perlu bertanggungjawab satu apa pun!!  Alih-alih hal tanah Felda dijual syarikat tanpa pengetahuan Felda, Najib pulak yang kena tanggung?

Tanah, tanah jugaklah, mesyuarat dah buat ke belum?


Sebaran :

One thought on “RM 32B Lesap Pun Mahathir Takde Apa-Apa. Hal Felda Pulak Najib Mesti Kena?

  • Sejak madey join dark force bernama fuckatan, semua dosanya telah diampunkan. Malah mereka sanggup mengambil risiko mengatakan itu semua adalah fitnah BN…

    Reply

Leave a Reply