Azmin Salahkan Noh, Contoh Klasik Pemimpin Pakatan Bodoh!!

Sebaran :

TINDAKAN Azmin menyalahkan Tan Sri Noh Omar dalam soal MBSA meroboh 2 buah rumah di Subang yang menjad kontroversi baru-baru ini, membuktikan Pakatan ini sedang dipimpin antara lain oleh orang-orang bodoh.

Mana logik pun tak tahu Noh Omar ada kena mengena dengan tindakan perobohan tersebut tapi itulah juga yang disebut oleh Azmin.  Kejadian berlaku dalam negeri Selangor, yang roboh PBT kerajaan Selangor tapi yang salah, Noh Omar, akal ada ke?

Peliknya tu, macai bawahan ni menyokong saja pulak tu apa yang si Azmin cakap, apa takde sangat otak ke puak-puak ni?

Mungkin Azmin belajar dari Mahathir yang mengambil pendirian hampir serupa dalam RCI Forex baru-baru ini.  Pun lebih kurang sama Mahathir menyalahkan segalanya kepada Tan Sri Nor Mohamed Yaakob sehingga berlaku kerugian yang begitu besar itu.

Logikkah orang macam Nor Mohammad Yaakob pegang kunci kepada rizab negara?  Logikkah Mahathir tidak tahu rizab negara hilang separuh dan yang seperti itu.

Rakyat patut mengambil iktibar dari kejadian ini betapa puak-puak yang menawarkan diri untuk menjadi pengganti kepada BN di negara ini, cukup tidak boleh nak bertanggungjawab atas keputusan yang dibuat sendiri.

Nanti kalau jadi kerajaan persekutuan (kalaulah), siapa pulak nak dipersalahkan, PBB ke?  Bodoh punya Azmin.


Sebaran :

Leave a Reply