Masa Baling Kerusi Di Shah Alam, Najib Di Melaka. Mahathir Bodoh!!

Sebaran :

 

MAHATHIR dakwa kerusi yang dibaling dalam rusuhan semasa program Nothing To Hide 2.0 di Shah Alam Ahad lepas, sebenarnya ditujukan kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Najib pada waktu rusuhan itu berlaku, sedang berada di Melaka berjumpa dengan lebih ramai orang dari yang terlibat dengan kekecohan dalam program Mahathir.

Dengan macam mana kerusi yang dibaling di Shah Alam, dituju kepada Najib yang berada nun jauh di Melaka pun kita tak tahu tapi Mahathir boleh gambarkan begitu – tidak ke kelakar namanya tu?  Jangan kata nak tuju kepada Najib di Melaka, nak tuju ke Mahathir yang beberapa puluh meter dari tempat kerusi dibaling pun belum tentu kena.

Ini menunjukkan bahawasanya Mahathir ini seorang yang BODOH.  Mengaitkan rusuhan oleh ahli partinya sendiri dengan Najib, adalah satu kebodohan yang tidak boleh diselindungkan.  Mungkin Mahathir seorang yang nyanyuk juga kerana fikiran disebalik tubuh tuanya itu sudah tidak mampu memproses maklumat dengan betul.

Sinikal?  Oh tidak.  Ini bukan sinikal tapi bukti jelas kebodohan insan bernama Mahathir.  Samalah macam taktik dia menyalahkan Najib untuk semua ‘kesalahan’ yang dikatakan berlaku dalam 1MDB – takde apa yang salah pun.  Yang dia sendiri tak nak jumpa Arul Kanda untuk dapat semua jawapan kepada persoalannya.

Dalam masa yang sama, Mahathir membuktikan bahawa ketua budak-budaknya, Saddiq Sigaraga sebagai seorang penipu.  Saddiq kata kerusi yang dilempar adalah ditujukan kepada Mahathir, sebaliknya Mahathir sahkan bahawa kerusi itu bukan dituju kepadanya tapi kepada Najib.

Eloklah tu, pengerusi sewel, ketua budak-budak pulak penipu.


Sebaran :

One thought on “Masa Baling Kerusi Di Shah Alam, Najib Di Melaka. Mahathir Bodoh!!

  • Ke dia sengaja buat2 bodoh.. Buat2 nyanyuk..? Kan RCI Forex dah makin rancak…

    Reply

Leave a Reply