GO GO GO PM Najib Razak

#AttactMode. Biar terkucil IBLIS DAJAL LAKNAT yang menghasut seluruh rakyat ikut mereka terjun ke neraka bersama mereka.

Selama ini kita sekadar menangkis segala hasutan dan fitnah-fitnah serta cerita dongen rekaan mereka sehingga 93.4% caitro berlumba-lumba ikut iblis dajal kafir laknat DAP beramal amalan orang-orang kafir harbi DAP. Sekarang sampai masanya kita Attact mereka agar seluruh rakyat sedar kehancuran dan musibah didepan mata angkara hasutan mereka.

Kali kedua masakan Tony Pua masih tidak serik lagi dimana sebelum ini siiblis ini merayu mahkamah tolak saman yang dikemukakan sehingga kes ini tertangguh bertahun-tahun.

Ini adalah saman fitnah kedua Najib terhadap Pua. Beliau mendakwa Pua pada tahun 2015 mengeluarkan kenyataan yang mengaitkan dirinya dengan skandal 1MDB. Selanjutnya dipautan ini.
http://www.malaysiakini.com/news/379929

Pada 11 April lalu, Najib menuntut permohonan maaf daripada Pua dan berhubung video berkenaan, yang dianggap memfitnahnya dan mahu ia ditarik balik.

Klip video berkenaan dimuat naik pada 6 April, tidak lama selepas Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang membentang usul pindaan kepada Akta 355.

Dalam surat tuntutan yang telah disampaikan kepada Pua, peguam Najib, Datuk Mohd Hafarizam Harun berkata klip video yang dipersoalkan itu memberi bayangan bahawa anak guamnya mencuri dan menyalahgunakan kuasa.

Katanya, video itu memfitnah anak guamnya mengikut Seksyen 5 Akta Fitnah 1957 terhadap jawatannya selaku perdana menteri dan menteri kewangan yang bermaksud beliau menyalahgunakan kuasa.

Pada 11 May 2015
Ahli Parlimen Petaling Jaya Utara, Tony Pua mengemukakan permohonan bagi membatalkan tuntutan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak ke atasnya bagi kes fitnah berhubung isu 1MDB.
Berita ini dipautan ini.

Dimana dari kenyataan fitnah oleh iblis laknat inilah punca 93.4% caitro hilang akal hilang pedoman menjadikanya FAKTA sehingga membuatkan mopty pun percaya dengan menolak kebenaran Quran & Sunnah dan ISLAM JALAN PENYELESAIAN.

Sebelum itu 6hb Mar 2015
Datuk Seri Najib Tun Razak memfailkan saman fitnah terhadap Anggota Parlimen Petaling Jaya Utara, Tony Pua Kiam Wee dan seorang lagi berhubung isu One Malaysia Development Berhad (1MDB). Bertindak atas kapasiti peribadi, Najib memfailkan saman itu pada Khamis di Pejabat Pendaftar
Berita dipautan ini.

Ternyata sifat azali iblis laknat sememangnya angkuh sombong & takbur. Selagi tidak dihalang selagi itulah semakin ramai yang diperdaya oleh iblis mengajak manusia jadi iblis dengan hasutan dan fitnah agar ikut sama terjun keneraka.

“Wahai umat manusia, sesungguhnya janji Allah (membalas amal kamu) adalah benar; maka janganlah kamu diperdayakan oleh kemewahan hidup di dunia, dan janganlah Syaitan yang menjadi sebesar-besar penipu itu berpeluang menyebabkan kamu terpedaya dengan (kemurahan) Allah (lalu kamu lalai dan menderhaka). Sesungguhnya Syaitan adalah musuh bagi kamu, maka jadikanlah dia musuh (yang mesti dijauhi tipu dayanya); sebenarnya dia hanyalah mengajak golongannya supaya menjadi dari penduduk neraka.”
(Fathir : ayat 5-6)

Leave a Reply