10 thoughts on “Anak Beranak Kaki Pembohong

  • February 18, 2015 at 7:41 pm
    Permalink

    Hari tu kata ditawar jawatan mufti Turki, skrg ckp ditawar jawatan TPM plak. Mungkin TPM tu bermaksud TAIKO PELIWAT MANGSA.

    Reply
  • February 18, 2015 at 9:17 pm
    Permalink

    kemana tumpahnya perangai bapak kalau tidak ke anak dia?

    Reply
  • February 18, 2015 at 11:32 pm
    Permalink

    Fuuhhh … kalaulah … DSN dan Tun M benar-benar duduk sama2, kerja sama2, bincang sama2, lawak sama2 … mesti power, beb(gembira+sedih pulak rasanya bila tengok gambar tu).

    Reply
  • February 18, 2015 at 11:37 pm
    Permalink

    Dulu bukan takat ditawarkan jawatan, dia memang dah duduk jawatan tu….tapi kena tendang keluar sebab meliwat, agak-agak la…aku mengaku BN pun penuh dengan crooks, tapi peliwat tu minta maaf banyak-banyak la norule, biar dia kekal sebagai bapak hang dan KETUM pembangkang ! dia hanya layak jadi ketua polong dan toyol.

    Reply
  • February 18, 2015 at 11:44 pm
    Permalink

    Tak tahulah … betul2 ‘feeling’ tengok gambar kedua2 pemimpim Umno tu ‘berseloroh’ … nak print dan lekatkan kat dinding, nak jadikan screensaver ….
    Minta izin dr Boss Tengkudin … nak ucap TKasih pada Boss Tengkudin

    Reply
  • February 19, 2015 at 1:21 am
    Permalink

    Tak nak kecoh pulak pasal Sultan Melaka offer dia….

    Reply
  • February 19, 2015 at 8:42 am
    Permalink

    hehehe…GT86, kalau dia grab offer tu, nampaknya akan ada la anak cucu anwar dalam Majlis Raja-Raja Melayu !! punah…punah..!!

    Reply
  • February 19, 2015 at 11:59 am
    Permalink

    Bro rap….betul gak apa yang di kata. Lagi jahanam bangsa melayu.
    ssstttttt….diam2 jangan sampai si janda tu dengar dan ingat…

    Reply
  • February 20, 2015 at 5:26 am
    Permalink

    apa2 pun org depa & anti bn memang percaya walau pun kena temberang bro…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *