Hujah Shafee Mengenai Kejadian Liwat Menghairahkan Anwar?

Sungguh mengejutkan sekali apabila membaca komen Anwar Ibrahim yang menganggap penghujahan balas oleh Pendakwaraya, Datuk Seri MuhammadHujah Shafee Kes Liwat Mengghairakahkan-Anwar Shafee Abdullah mengenai kejadian liwat yang melibatkan Ketua Umum PKR itu dengan pembantunya, Saiful Bukhari sebagai sesuatu yang mengghairahkan.

“Apa yang dilakukannya (Shafee) adalah membangkitkan perkara mengghairahkan untuk (dimainkan oleh) Utusan dan TV3,” itu kenyataan Anwar apabila ditanya pemberita mengenai penghujahan Shafee di Mahkamah Persekutuan Putrajaya tengahari tadi, sebagaimana dilaporkan oleh Malaysiakini.

Cukup tak disangka bila bagi Anwar penghujahan bagaimana kejadian liwat itu berlaku dianggapnya sebagai perkara yang mengghairahkan. Ghairahkah Anwar bila mendengar Shafee menceritakan perihal kemaluan seorang jantan menerobos ke ‘lubang kunyit’ seorang jantan lain?

Biar betul kisah seimbas lalu mengenai perlakuan liwat sesama jantan boleh membangkitkan keghairahan Anwar? Penulis baca berkali-kali, tepuk dahi dan menampar pipi sendiri. Adakah penulis sedang bermimpi?

Normalkah naluri seks Ketua Pembangkang merangkap suami kepada Presiden PKR, Wan Azizah Wan Ismail? Adakah para pembaca sekalian ada yang merasakan cerita sedemikian mengghairahkan dan membangkitkan nafsu anda?

Penulis sebagai seorang lelaki normal sedikit pun tak terasa ghairah sebaliknya rasa geli dan jelik sampai nak termuntah. Tak sanggup nak dibayangkan bagaimana ‘lubang kunyit’ seorang lelaki tempat di mana jutaan bakteria berseronok sakan tiba-tiba mendatangkan keghairahan pula.

Tentunya perasaan geli geleman yang sama dirasai sebahagian besar kaum Adam di mana sahaja mereka berada apabila membaca satu persatu perihal kejadian liwat yang disebut oleh Shafee, kita tepuk kepala, geleng kepala dan tertanya kenapa mesti ada seorang jantan yang ghairah sehingga terlanjur menerobos lubang kunyit seorang jantan lain, bukan begitu?

Ini menunjukkan mental penulis dan ramai pembaca sekalian masih stabil, demikian naluri juga berada di landasan yang betul, nafsu kita tetap normal sebagaimana tabii sepatutnya sebagai seorang lelaki sejati.

Lumrah hakiki sejak azali takdir seorang lelaki patutnya hanya ghairah dengan pasangan yang berlawanan atau mudah disebut jantinanya perempuan. Umpama kita sebagai sebilah pedang maka perlu ada sarungnya, mana mungkin pedang sesama pedang berlaga tiba-tiba ada yang terasa ghairah pula.

Tapi bagi Anwar perihal pengkisahan seimbas lalu mengenai kejadian liwatnya dengan Saiful dikatakan sesuatu yang mengghairahkan. Ini sudah luar tabii.

Jika ada antara pembaca di MyKMU.Net ini yang ada perasaan sama sebagaimana disebut oleh Anwar, yakni datangnya rasa ghairah bila membaca atau mendengar penghujahan mengenai kes liwat itu, terus terang penulis nasihatkan segeralah membuat janji temu dengan doktor pakar sakit tuan, bimbang kalau dibiarkan perasaan luar tabii itu berkembang, malu mak ayah di kampung nanti. Tak sanggup mereka bermenantukan seorang lelaki untuk anak jantannya.

Kisah intim jantan sesama jantan dianggap oleh Anwar sebagai mengghairahkan… Dunia memang sudah terbalik, dunia makin hampir nak kiamat. Minta dijauhkan bumi Malaysia dan rakyatnya dari mengulangi sejarah kelam hitam Nabi Luth.

23 thoughts on “Hujah Shafee Mengenai Kejadian Liwat Menghairahkan Anwar?

 • October 31, 2014 at 8:56 PM
  Permalink

  aljuburi dah stttim dah….sapa la mangsa terbaru dia…adamgay? faizol? nik nazmi? sam ketot tak mungkin la..kikiki….

  Reply
 • October 31, 2014 at 9:50 PM
  Permalink

  nuar tengok lobang jamban pun dia ghairah..sebab tu negara di perintah pkr jalannya lobang2..sebab penasihatnya suka sangat ngan lobang…

  Reply
 • October 31, 2014 at 10:12 PM
  Permalink

  “Umpama kita sebagai sebilah pedang maka perlu ada sarungnya, mana mungkin pedang sesama pedang berlaga tiba-tiba ada yang terasa ghairah pula.”..,,,..hehehe

  Reply
 • October 31, 2014 at 10:49 PM
  Permalink

  Pandai la hang mek dok bermadah pujangga, pedang la, sarung la, ghairah la, dah la tu, hang pi bagi anak hang tidur dah lewat dah ni.

  Reply
 • October 31, 2014 at 10:56 PM
  Permalink

  Nuar Berahim sorang je yg ‘feel’time pendakwa bercakap pasal adegan suntut tu..mungkin masa tu lah dia teringat kesah2 lama yang mengghairahkan

  Reply
 • November 1, 2014 at 1:25 AM
  Permalink

  yep….bang non terbayang saat indah meragut dara seypol….yakk.. nak termuntah….

  Reply
 • November 1, 2014 at 1:40 AM
  Permalink

  bukan tv3 dgn utusan jer ghairah.malaysiakini pun ghairah

  Reply
 • November 1, 2014 at 9:49 AM
  Permalink

  aljub albrahi dah sakit mental tahap kronic rasanye…

  Reply
 • November 1, 2014 at 10:56 AM
  Permalink

  GHAIRAH bukan bermakna sehala jerrr…ia begitu subjektif sifat nya. Maksud Anuaq bukan nak menaik kan nafsu seks tapi perasaan meluap luap pihak berkepentingan nak sensasi kan lagi berita supaya makin ramai orang awam terpancing nak tau kisah buruk nya. Dah tentu media akan perguna kan isu ni sebagai bahan berita panas dan dampak jualan akhbar semakin panas di pasaran….!!!

  Reply
 • November 1, 2014 at 10:06 PM
  Permalink

  Kalau Dah dasar keturunan suka buat fitnah..pulak macai bangsat.

  Reply
 • November 1, 2014 at 10:10 PM
  Permalink

  Sape lagi nak temankan puak2 umno kaki fitnah ke neraka kalau bukan macai abadi

  Reply
 • November 1, 2014 at 10:14 PM
  Permalink

  Putar belit fakta mmg keje puak2 macai cam cibai ..bodoh piangg

  Reply
 • November 1, 2014 at 11:13 PM
  Permalink

  Mek Esah pun GHAIRAH jugak, maklumlah Mek laki bini PENGAMAL TEGAR salah satu Enakmen Jenayah Syariah Kelantan II 1993!!!

  Hehehehehehehe!!!!

  Reply
 • November 2, 2014 at 2:23 AM
  Permalink

  Perkataan anuar hanya untuk org yg berakal……

  Reply
 • November 2, 2014 at 11:58 AM
  Permalink

  Pirraah kak mah……dah dasaq puak puak haprak malaon nih….tang oghang lain nampak jerr kelemahan nya tapi tang diri sendiri plak lagi sakan kehaprakan nya macam la diri tu gerenti masuk syurga kunun….oghang lain jadi bahan bakar dalam neraka jerr.

  Ni la ajaran songsang puak puak hamPAS yang di pelopori para agamawan setengah tiang kunun bijak perihalan islam.

  Reply
 • November 2, 2014 at 12:01 PM
  Permalink

  Woii mek esah gedebe…..bukan pedang sama pedang jerr berlaga leh stim tapi sepat sama sepat pun leh naik stim masa bergesel sesama sendiri macam kelaku hang tu hahhhh.

  Reply
 • November 2, 2014 at 1:51 PM
  Permalink

  kita orang yang lain bila mendengar rasa geli-geleman, tapi dia sorang je yang rasa ghairah. Mesti dia teringat balik dan rasa stim.

  memang dah sah la ketum ni gay. eeeiiii

  Reply
 • March 13, 2015 at 6:19 PM
  Permalink

  Kepada saudari kak mah

  LU CONFIRM KER MASUK SYURGA???

  Dan kalau CONFIRM, siapa yg CONFIRMKAN, si PELIWAT tu ker???

  Reply
 • March 13, 2015 at 6:20 PM
  Permalink

  Kepada saudara jibby

  Mana ada putar belit, yg kena belit la ni ialah PELIWAT, pemimpin yg saudara jibby kasihi dan sayangi dengan penuh GHAIRAH!!!

  Hehehehehe

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.