4 thoughts on “Petualang Negara..

 • January 22, 2014 at 11:39 PM
  Permalink

  kalau anda sudah bertayam maka tak perlulah takut kepada orang jepun sebab orang jepun tak bertayam!
  hahahahahahahahahahahahahahaha!

  Reply
 • January 23, 2014 at 9:42 AM
  Permalink

  Sikap lemah dan penakut kerajaan Najib sekarang ini sangat-sangat merunsingkan masyarakat pengundi, terutamanya penyokong-penyokong UMNO.

  Kerajaan sekarang ini seperti sudah kehilangan idea untuk membendung dan menghapuskan anasir-anasir yang bertujuan jelas untuk menghancurkan keharmonian dan kesejahteraan negara ini. Sudahlah kerajaan mengikut telunjuk pembangkang dengan menghapuskan ISA yang telah menyusahkan Polis dan diri sendiri , sebaran hasutan, pembohongan dan fitnah boleh dilakukan oleh sesiapa saja melalui media-media elektronik dan bukan- elektroni dengan bebas tanpa sebarang tindakan pihak berkuasa. Nampaknya sekarang, kaum-kaum bukan-Bumitera tidak perlu lagi tunduk kepada DYMM Agong dan Raja-Raja Melayu yang, pada mereka, hanya perlu dihormati dan dipatuhi oleh orang-orang Melayu saja. Pendek kata, OK lah bagi mereka bersikap kurang ajar kerana kalau dibawa ke mahkamah pun kena denda RM1k hingga 3k, kalau kena penjara pun lebih=lebih sebulan, macam pergi “holiday” saja.

  Mungkin juga Najib sedang melatih dirinya menjadi ketua pembangkang selepas PRU14 kot ! Pastilah pada 2020 kelak, Malaysia akan menjadi negara berpresident (President Lim, atau President Singh ! How nice !).

  Reply
 • March 18, 2014 at 11:55 AM
  Permalink

  [im]http://imageshack.com/a/img838/1386/utws.png[/m]

  Reply
  • March 18, 2014 at 11:57 AM
   Permalink

   Hi…baru nak post ker

   2 bulan cari idea ya Rosmah87!!!

   WAKAKAKAKAKAKA!!!!

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.