Malam Ini Bersama Tun Mahathir Di Shah Alam

Share


Bagi yang berkesempatan, khususnya mereka yang berada sekitar Shah Alam dijemput hadir malam ini beramai-ramai ke program “Bicara Isu Semasa Bersama Tun Dr Mahathir Mohamed” bertempat di hadapan Surau Seksyen 6, Shah Alam. Majlis akan bermula sekitar jam 9.00 malam.

http://2.bp.blogspot.com/-1LsRCLFxEiY/UYAVCKCTqXI/AAAAAAAAfiY/84wHA6JIUKg/s1600/Tun%2BM%2BShah%2BAlam%2BWeb%2BBanner%2B1.jpg



14 thoughts on “Malam Ini Bersama Tun Mahathir Di Shah Alam

  • May 1, 2013 at 7:11 pm
    Permalink

    Boleh pakai ke atuk ni….???????

    Reply
    • May 1, 2013 at 8:02 pm
      Permalink

      Mek..mek.. Doh tu sapo hok demo nok pakai? Aljuburi ko.. ops, tok ingat demo ni mek.. bukan awae.. dio tok minat perempuan la.. so Mek Esah tok laku.

      Reply
    • May 1, 2013 at 9:07 pm
      Permalink

      mek Esah kalau nak tumpang komen di sini bagi pendapat bagus jer…tapi kalau duk jauh2 dan tak payah komen apa2 kat sini, lagiiii bagus….

      Reply
    • May 1, 2013 at 11:24 pm
      Permalink

      Kalau tak boleh pakai takkan anuwar ketaq lutut dan doakan Tun M cepat mati.

      Yang tak boleh pakai adalah Anuaq, hj hadi, stopa ali, lim kiat sial, Lim guan eng, kapal sink, serta nik aziz penjaga syurga pas ( fuck for all).

      Reply
  • May 1, 2013 at 7:52 pm
    Permalink

    Yg x leh pakai engko lah mek esah…pecacai fuckatan…

    Reply
  • May 1, 2013 at 8:04 pm
    Permalink

    atuk ni walaupun tua, tapi tua berisi, yg lagi satu tua air pun tak de.

    Reply
  • May 1, 2013 at 8:34 pm
    Permalink

    Setua Tun M , tua yang waras. Tua yang belum nyanyok. Bercakap benar, tidak berdusta. Bekerja keras hingga kehari ini untuk menyedarkan rakyat tanpa sedikit faedah pun untuk diri nya sendiri.

    Setua Tun M masih kuat berjalan sendiri, tak perlu dipapah . Tidak disorong atas wheel chair.

    Reply
    • May 1, 2013 at 11:23 pm
      Permalink

      woi hang ni bodoh piang..

      Bekerja keras hingga kehari ini untuk menyedarkan rakyat tanpa sedikit faedah pun untuk diri nya sendiri.”

      anak dia kaya billion2 ..hang tak check fakta ka nak buat statement..

      aku pon konfius hampa ni support orang yang rompak duit hampa..

      bodoh dua kali ..

      Reply
  • May 1, 2013 at 8:38 pm
    Permalink

    Kita tua nanti tak tahu lah boleh sehebat DR M, no comment about Mek Esah kelate

    Reply
  • May 1, 2013 at 9:29 pm
    Permalink

    hmmm..7.11 pm. Tun mungkin sedang bersiap untuk solat maghrib, hang ?? alahai..jenis tak boleh nak buat contoh..sedih !

    Reply
  • May 1, 2013 at 9:35 pm
    Permalink

    “Pakatan harapan rakyat ” lepas tu gambar 4 org tua yg dah melebihi tarikh luput…boleh ke kita harap kan mereka ni.

    Lagi satu aku nak bagitau…aku tk rela malaysia di perintah oleh 4 keluarga

    Reply
  • May 2, 2013 at 2:16 am
    Permalink

    Alahai mek, ko dengar jelah ayah sPin ko yg sesat lagi syirik tu, dpt tiket ke sorga. INI KARILAH!

    Reply
  • May 3, 2013 at 8:15 am
    Permalink

    Kenapa Tun Mahathir begitu kuat membantu kempen BN?
    SEBAB ..Tun sudah tahu bahawa pru 13 ni akan berlaku sejarah kejatuhan umno bn….jika berlaku begini Tun yg sepatutnya menghabiskan usia begini di surau mendalami agama…pasti terhumban dan terhukum jika PKR menang..betul tak?

    Reply

Leave a Reply to raplahjingaa Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *