PENGAKUAN ANWAR IBRAHIM TENTANG PENDEDAHAN 2 SURAT BELIAU KEPADA PEMIMPIN YAHUDI.


Anwar Ibrahim putar belit sekali lagi. Kali ini isu pendedahan surat Anwar Ibrahim kepada George Soros Klik Sini dan Carl Geshman Klik Sini , dua pemimpin Yahudi Zionis yang bergiat di dalam perniagaan dan pertubuhan-pertubuhan antarabangsa yang berselindung di sebalik Hak Asasi manusia


Anwar menafikan beliau pernah menulis surat kepada pemimpin tertinggi negara Israel sewaktu menjadi Timbalan Perdana Menteri. Kenyataan beliau jelas menunjukkan beliau cuba mengalih perhatian orang ramai kepada 2 surat yang beliau tulis kepada pemimpin Yahudi Zionis.

Semua orang tahu bahawa George Soros dan Carl Geshman tidak terlibat atau memegang potfolio di dalam kerajaan Israel.

Maka kenyataan Anwar Ibrahim di bawah sebenarnya tidak menjawab kepada persoalan asas yang menimbulkan keraguan rakyat iaitu penglibatan secara langsung beliau dengan George Soros Zionis dan Carl Geshman Yahudi.

Anwar tidak menjawab kewujudan surat bekerjasama dengan mereka berdua. Kenapa?

[KD] KEPALA BATAS 9 Mac: Sewaktu menjadi Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak pernah sama sekali mengiktiraf kerajaan Israel dengan cara berutus surat atau berjumpa dengan pemimpin tertinggi negara itu.

Video : pendedahan penglibatan anwar

Ia ditegaskan Ketua Pembangkang itu sewaktu berceramah di Markas Tarbiyyah PAS Pulau Pinang di Pongsu Seribu, Kepala Batas malam tadi.

“Sewaktu saya jadi Timbalan Perdana Menteri, tak pernah saya tulis surat kepada mana-mana pemimpin Israel, tak pernah saya jumpa mana-mana pimpinan Israel – seterusnya

Bacaan seterusnya : klik sini

http://novandri.blogspot.com/2012/03/pengakuan-anwar-ibrahim-tentang.html

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.