PAS NAK COVER MALU, MB KHALID TERANG-TERANG TELANJANGKAN MEREKA

Bila Pas dikecam hebat kerana portfolio agama Islam telah dirampas oleh MB Khalid, PAS mula meracau-racau membuat kenyataan itu ini begitu begini bagi menutup kemaluan mereka yang semakin terdedah.

Pas berusaha keras melindungi maruah mereka yang tercalar, dengan mengatakan perpindahan portfolio itu adalah bersifat sementara dan ianya akan dikembalikan pada waktu yang sesuai oleh MB Khalid.

Ye lah tu…pengikut-pengikut Pas pun dengor la dengan penuh kusyuk pembohongan Pas.Tup..tup..MB Khalid buat kenyataan melalui Setiausaha Politik beliau yang berbunyi tiada perpindahan sementara seperti mana yang Pas war-warkan di media. Portfolio itu memang akan menjadi milik beliau dan tak ada janji-janji tertentu dengan pihak Pas yang beliau akan kembalikannya pada Pas.

Sekali lagi Pas kena kencing dan dimalukan oleh rakan Pakatannya sendiri. Hahahahaha….MB Khalid langsung tak cover line, kot kot nak sejukkan keadaan, tetapi tidak, dia terus malukan Pas yang terkial-kial nak betulkan maruah mereka yang terseret di Selangor…

SHAH ALAM – Pertukaran portfolio hal ehwal agama Islam yang kini dipegang oleh Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim bukan bersifat sementara, demikian menurut pegawai kanannya

Seterusnya: http://pilihan-anda.blogspot.com/2012/01/pas-nak-cover-line-malu-mb-khalid.html

5 thoughts on “PAS NAK COVER MALU, MB KHALID TERANG-TERANG TELANJANGKAN MEREKA

 • January 21, 2012 at 9:39 AM
  Permalink

  ALA PAS MUKE TEMBOK BESO NEGERI CINA. MANE KESAH DIORANG KENE MALU KE TAK BEB..ORG LAIN HINA ISLAM DIORANG X PEDULIK..AKIDAH KENE PERMAIN LANTAK LAAA…YG PENTING DPT UNDI KESIAN!..LAIN2 HAL CITER KEMUDIAN KEHKEHKEH

  Reply
 • January 22, 2012 at 5:00 AM
  Permalink

  ELOK LAH AHLI2 PAS TERJUN LONGKANG LAGI BAGUS DARI MENJADI ANJING PELIHARAAN KEPADA DAP DAN PKR. PAS UMPAMA LUBANG JAMBAN YANG BERNAJIS DAN TAK BERMARUAH. KAH….KAH….KAH.

  Nik Aziz : ambo tak banggo jadi Melayu.

  aper punya bodoh si tua ni. sekarang PAS jaga porfolio aper, tua kutuk.

  Reply
 • January 23, 2012 at 2:57 PM
  Permalink

  Memang PAS tak layak menjawat portpelio tu. Tak ada bezanya prinsip PAS dengan PKR atau DAP. Matlamat menghalalkan cara.Jika setakat nama sahaja Islam dan duduk kerusi portpelio seperti LEMBU KENYANG dan dibisukan, DAP pun bolih.

  PAS sudah hilang segala galanya.Yg tinggal hanya manusia seperti Nik Aziz dan yg sewaktu dengannya sebagai tukang keluarkan fatwa politaik songsang dan berbelit. Berpoitik bukan untuk menegakan Islam, tapi politik semata untuk kekal kuasa politik dan isi perut.

  Allah telah membuka kesongsangn PAS sedikit demi sedikit supaya umat Islam disini tahu siapa PAS sebenarnya.Tapi amat jelas ramai yg masih buta mata dan hati.Ini kerana jiwa dah disaluti lumpur hitam yg tebal lagi pekat. Orang kelantan kata sudoh KEMATU..!Mereka hanya bertaklik hanya kepada yg bergelar ( gelaran beri sendiri) Tuan Tuan Guru Ulama Politik yg sudah tentu berkata kata dengan cara putar Alam dan mereka cuma perlu hangguk hangguk serta takbir tampa tahu tujuannya.Apa bezanya bila Tok Tok Guru PAS berucap ahli PAS takbir dengan Tok Tok Pekong DAP berucap orang PAS juga takbir.

  Sedarlah wahai Umat Melayu Islam jangan tertipu lagi denga syaitooonn syaitoonn ini.

  [5]…Dan bahawa sesungguhnya (nyatalah kesalahan) kita menyangka bahawa manusia dan jin tidak sekali-kali akan berani mengatakan sesuatu yang dusta terhadap Allah…. 72 Al Jin

  Wallahualam… selamat berjuang.

  Reply
 • January 25, 2012 at 1:34 PM
  Permalink

  Tu la karma nama nya,selama ni PAS asyik buat muhung,berbagai fitnah bukan bukan kat pemimpin UMNO/BN. Kan la ni Allah dah tunjuk kan segala keburukan PAS selama ni,bukan nya UMNO tapi rakan nya dari PR sendiri.

  Bertobat la pemimpin PAS seperti Pok Nik,Hadi Awang,Mat Sabu dll…

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.