MALIK ITIK DIARAH AGAR HALANG HIMPUN UMAT ISLAM!!!!

Laporan polis yang dibuat oleh Malik Kassim, Exco Agama Islam Pulau Pinang terhadap HIMPUN sememangnya sudah dijangkakan. Malik Itik yang sememangnya adalah barua Guan Eng tidak mampu menahan hati daripada menyatakan kebencian kepada umat Islam.
Sebarang berita atau usaha untuk menyatukan umat Islam akan menjadi kebencian yang amat keterlaluan kepada DAP. Bagaimanapun, DAP tidak akan sama sekali menyatakan kebencian dan permusuhan secara berterus terang sebaliknya menggunakan munafiq Melayu-Islam seperti Malik Itik untuk menyatakan kebencian mereka.
Menggunakan munafiq seperti Malik Itik merupakan kaedah paling efektif dan kaedah ini tidak hanya berlaku pada zaman sekarang sebaliknya dari zaman Nabi s.a.w lagi kaum kafir tidak sahaja menggunakan umat Islam bahkan juga menggunakan keluarga Nabi s.a.w untuk melemahkan akidah dan ukhwah umat Islam.
Walau apa pun alasan yang diberikan oleh Malik Itik, sesiapa sahaja yang pernah memangkah, menyokong apatah lagi bersimpati kepadanya merupakan golongan yang memusuhi Islam dan umatnya secara langsung. Sebabnya mudah, selain daripada mempunyai kuasa dan jawatan untuk menyatukan umat Islam, Malik Itik sebaliknya memilih untuk bekerjasama dengan kaum kafir untuk memusnahkan ukhwah Islamiyyah.
Kalau di Pulau Pinang, DAP buat laporan polis terhadap HIMPUN, di Selangor pula DAP menggerakkan tenaga yang terdiri daripada Melayu-Islam untuk menurunkan pemidang dan banner roadshow Hassan Ali. Laporan yang diterima Ahli Majlis Kajang sehingga kini telah menurunkan lebih dari sepuluh pemidang.
Roadshow yang seharusnya bermula di Bandar Baru Bangi Seksyen 2 pada malam ini, nampaknya telah menakutkan DAP. Bandar Baru Bangi yang merupakan kawasan bermajoriti Melayu dan dibina pada zaman UMNO-BN kini telah menjadi kawasan campuran terutama di Seksyen-Seksyen baru apabila Pakatan menjadi Kerajaan Negeri.
Kebimbangan DAP dan Pakatan terhadap kebangkitan dan kesatuan ummat begitu ketara. Penyatuan ummat Islam menjadi racun yang sangat berbisa kepada DAP. DAP amat sedar untuk kekal berkuasa dan memburu kuasa, satu-satunya cara ialah memastikan umat Islam dsn kaum Bumiputera perlu berada dalam keadaan berpecah belah.
Anehnya dalam keadaan sekarang tedapat talibarut mereka yang berpakaian dan berlagak seperti orang Islam bagi memastikan pemecahan umat Islam perlu sentiasa dikekalkan.

2 thoughts on “MALIK ITIK DIARAH AGAR HALANG HIMPUN UMAT ISLAM!!!!

  • January 28, 2012 at 12:38 PM
    Permalink

    Hassan Ali datang Bandar Baru Bangi? Insya Allah, teman datang! Dulu tak peronah terpikior nak hadir ceramah bukan pembangkang, skrg sudah jadi trend! PR tolong jadi sporting la.. Kalau alasan BN pun halang ceramah PAS, alamatnya PAS pun 2 x 5 mcm BN jugak!Sedangkan hakikatnya dah beribu ceramah diadakan sekitar Bangi , Kajang tak jadi masalah pun..

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.