Komen Menghina Al Quran Di Malaysiakini

Berikut adalah komen daripada seorang pengomen tegar Malaysiakini bernama Kong Bu Fenzi yang menulis “cariklah masjib, buatlah sumpah dengan Al Quran” dalam artikel ini. Lihatlah bagaimana biadap dan kurang ajarnya komen yang diluluskan dalam Malaysiakini.
Etika kewartawanan sudah dicabuli untuk kepentingan politik semata-mata. Malah turut digunakan untuk menghina kesucian Al Quran. Rakyat perlu menolak budaya biadap sebegini. Inilah kebebasan cara biadap.

4 thoughts on “Komen Menghina Al Quran Di Malaysiakini

 • January 26, 2012 at 11:17 PM
  Permalink

  Yang membenarkan kurang ajar kafir – kafir ni, puak Islam ( yg dah tak ngaku melayu) dalam PR jugak…

  Reply
 • January 27, 2012 at 10:59 AM
  Permalink

  Malaysiakini adalah alat Dajjal laknatullah.Termasuk PgayR, DAP dan PAS. Ulama PAS adalah ulama politik tulin dan dibisukan olih Dajjal.PAS menjadi alat untuk musnahkan Islam di Malaysia dari dalam.Sebab itu jika Islam dihina Ketua Kilang Fatwah PAS, Nik Aziz membela Kafir harbi yg terlaknat.

  Reply
 • January 27, 2012 at 3:39 PM
  Permalink

  Mana yg biadabnya aku tak nampak pun, CSL terang2 hina HUDUD hangpa tak nampak ka, eh eh eh CSL tu namanya Kafir Harbi kalau hangpa nak tau

  Reply
 • January 27, 2012 at 6:56 PM
  Permalink

  biasalah…totok Parti Adat Sosial dah tak nampak dah perkataan menghina islam..sebab dalam PAS pun dah tak islam cam hassan ali cakap dah..hehehe

  Parti Adat Sosial la jadinya..heheh

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.