TUDIAA!! BILA KETUA LEMBU MARAHKAN LEMBU-LEMBU PKR YANG LAIN!!

Share
Apabila lembu pakai songkok..

He he he.. Pudin lembu naik angin semalam apabila ada diantara YB PKR yang langsung tak datang ke kongres PKR di Johor.

Apa nak buat Pudin, mungkin depa pun dah bosan dengar hang dengan Anwar dok merepek. Dari dengar hang dengan Anwar merepek, baik depa buat kerja lain.

Lagi satu, memang YB PKR ni kurang komitmen pada kerja. Setia pada parti pun kurang, sebab tu depa jadi macam tu.

Senang cerita, YB-YB PKR ni memang malas pun. Baloq liat orang Kedah kata. Lain kali kalau tengok lambang PKR tu, tak payah la pangkah. Depa bukan buat gheja pun. Tidoq saja lebih

http://kedahkekl.blogspot.com/2011/11/tudiaa-bila-ketua-lembu-marahkan-lembu.html

2 thoughts on “TUDIAA!! BILA KETUA LEMBU MARAHKAN LEMBU-LEMBU PKR YANG LAIN!!

  • November 29, 2011 at 3:19 am
    Permalink

    boss pun kaki pulun ‘cinadoll’. tau menyudu…..

    Reply
  • November 29, 2011 at 10:53 pm
    Permalink

    depa bukan tak pi Johor depa pi…..tapi terlajak sampai pulau batam….! sekali-sekali depa pun nak syok jugak…ni asyik-asyik anwar…asyik-asyik anwar…where got road !! depa pun nak jugak !!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *