Ringkas: Mat Sabu Dah Kantoi Membohong

Share


Dalam kes perhimpunan haram Bersih 2 yang gagal pada 9hb Julai, Mat Sabu mendakwa dia dilanggar land rover polis.  Tapi polis mengeluarkan rakaman CCTV disini yang membuktikan Mat Sabu tidak dilanggar seterusnya membuktikan dia adalah sebenarnya pembohong dan pelakon yang bebal.

Kita sebut lama, Mat Sabu adalah pembohong paling besar dalam sejarah.  Penipu dan munafik yang kini menjadi Timbalan Presiden kepada parti kebajikan PAS.  Nasib baik segala kelentong Mat Sabu terdedah sebaik PAS menggugurkan perjuangan negara Islam, kalau tidak lagi masak digelakkan orang.

Patutlah lama kita menunggu Mat Sabu membuat sebarang tindakan susulan berhubung tuduhan polis melanggarnya tapi sampai kesudah tidak ada apa yang berlaku. Kalau ikut dari tuduhan, Mat Sabu bisa saja menuduh polis mahu membunuhnya dan tindakan undang-undang boleh diambil.

Paling tidak saman.

Ego penyokong Pakatan Rakyat akan menahan mereka dari bersetuju dengan penulis, itu biasa.  Dah memang dilahirkan bebal begitu, apa nak kita buat lagi.  Cuma yang boleh diharapkan ialah menunggu para balaci ini matang dari segala segi untuk kembali memahami apa yang selama ini kita sampaikan.

Penipuan Mat Sabu bukan setakat cerita kononnya polis melanggarnya, malah juga kecederaan yang dialami.  Siapa punya X-Ray yang diambil  untuk menunjukkan kecederaan pun tak tau sebab doktor yang memeriksanya pada hari tersebut tidak menemui sebarang kecederaan yang serius.

Tengok Skru Pun Dah Tau Tipu

Mana hati yang kelam, bukakla pada kebenaran.



53 thoughts on “Ringkas: Mat Sabu Dah Kantoi Membohong

  • July 21, 2011 at 11:34 pm
    Permalink

    An Excert from Malaysia Today:

    ”…By saying that what I wrote about the Sarbaini death is nonsense does not explain his death. What I wrote might be nonsense but Shafee Abdullah does not explain how Sarbaini died. And if he did not commit suicide and neither was he murdered, then how did he end up dead on the ground floor?

    That needs explaining. So, if what I wrote is nonsense, then how did Sarbaini die? Explain that.

    And while we are at it maybe Shafee Abdullah can explain all these other ‘nonsense’ as well.

    What happened to about 22 hours of CCTV recordings at the MACC Jalan Cochrane office that have suddenly disappeared? And why by coincidence these 22 hours of erased recordings happens to have been the time that Sarbaini visited the MACC KL office?

    How did Altantuya Shaariibuu’s immigration records disappear?

    Who were the two army officers (Pegawai ATM) who entered Najib’s house midnight the night Altantuya was murdered and left again at dawn? Why are the full details (names and IC numbers) of those who enter and leave Najib’s house recorded but the details of these two army officers have been left vague?

    What was the motive that Sirul and Azilah had in killing Altantuya when they both did not know her?

    Sirul and Azilah said they were paid RM100,000 to kill Altantuya. In that case, since they admitted to being paid to kill her, have they revealed who paid them? And if the police were able to extract the motive from them (meaning they were motivated by money) how come the police can’t go all the way and also extract the name of the person who paid them?

    The Prime Minister Najib Tun Razak said that the exchanges of text messages between himself and Shafee Abdullah are ‘personal’. However, these exchanges of text messages implicate both Najib and Shafee Abdullah in a conspiracy to assist Razak Baginda in the Altantuya murder trial. And Razak did escape. So maybe Shafee Abdullah can also explain this ‘nonsense’.

    Aiyah, cukuplah. I can go on and on and list hundreds of ‘nonsense’ that have gone unexplained. All these may be nonsense. Then again, they may not be. But as long as they remain unexplained then we shall have to do what the court said in convicting Mokhtar Hashim and Anwar Ibrahim: since you have failed to convince us of your innocence then we shall have to assume you are guilty.”

    Reply
    • July 22, 2011 at 8:42 am
      Permalink

      im amaze by how some clever ppl like mychinese fren can trust a report/ a comment make by someone abroad….not abroad…some fugitive for past 2 years regarding what happen in malaysia…dalam mykmu pulak…sahabat saya moo yg cerdik pandai kata polis kaki kelentong dalam masa yg sama percaya pada m2d atau rpk dimana rpk penah mengaku memfitnah rosmah mansor….rpk penah mengaku kelentong…masih percaya????bijak2

      Reply
    • July 22, 2011 at 12:08 pm
      Permalink

      Mooooo..yg bingal b bodoh….org tegah cita hal SiKaki Kelentong Mat Sabu bukan hal apa yg ko citakan…Napa tak masuk cita Boss ko SiNuarnya Vedio tuuu…unexplained lagi ker????

      Reply
    • July 24, 2011 at 9:16 pm
      Permalink

      First, RM100,00 was paid by Anwar to implicate Najib. How about that teory? Tian Chua went extra miles by spinned Najib’s pic….. You are using jungle law when u assume someone is guilty until proven innocence….

      Reply
  • July 21, 2011 at 11:35 pm
    Permalink

    Polis Kaki kelentong..boleh percaya ka??? Polis Malaysia menfikan tak tembak ke Hospital Tung shin… kah ..kah..

    Reply
    • July 22, 2011 at 12:48 am
      Permalink

      mooooo….gelak kah.. kah.. dlm linangan air mata….sedih ditipu oleh abg mat sabu…

      Reply
    • July 22, 2011 at 2:34 am
      Permalink

      korang percaya ke moo ni org melayu, ntah2 paria ke, komunis ke yg nak pecah belahkan kita

      Reply
    • July 22, 2011 at 10:03 am
      Permalink

      kah..kah..kah..mcm cerita mr bean.. Lucu la mat sabu ni.. Pemimpin paling popular tahun ni..

      Reply
      • July 22, 2011 at 12:09 pm
        Permalink

        Aku ingat X-Ray tuuu..tak Tok atau Bapak dia puya kot……..kah…kah..kahh

        Reply
    • July 22, 2011 at 6:14 pm
      Permalink

      bodo….baca la paper weiii…..mmg polis mengaku ada tembak kat sebelah bangunan hospital tu….kahkah2….bebal tu bebal jugak la

      Reply
      • July 24, 2011 at 8:37 am
        Permalink

        Setelah diasak semua penjuru baru nak mengaku, tu pun masih nak siasat kesahihan….!!!
        Awal2 laporan polis dan Utusan cakap lain, sekarang dah ubah statement. Pasal CCTV kes Mat Sabu kenapa tak habis??? Nampak landrover tu undur belakang kemudiam polis keluar landrover, aku yakin landrover tu langgar motor dengan mengundur…

        Reply
        • July 24, 2011 at 2:40 pm
          Permalink

          Mana ada mengundur. Pajero tu langgar, lenyek2 lagi sampai hancur mat sabu…kau tak tengok betul2 ni….

          Reply
          • July 24, 2011 at 4:11 pm
            Permalink

            Bukan, cerita sebenar cctv tersebut telah melindungi kereta polis(waja) melanggar Mat sabu. Ini jelas kerana kereta tersebut berada di lorong sebelah kanan dimana motor yg. Mat Sabu naik jatoh dihadapan kereta tersebut.

          • July 24, 2011 at 7:33 pm
            Permalink

            Apa sebab motorsikal mat sabu buat u turn? Sebab dia nak lari kan? So, kereta waja polis tu kena la block motor mat sabu. dalam keadaan orang yang bersalah( kalau tak salah kenapa lari) yang bawa motor tentu panik gila, pandu terhuyung hayang pasal bawa sekor lembu kat belakang lalu terjatuh. Setuju tak bujuk?hehehe..

          • July 25, 2011 at 9:16 am
            Permalink

            Kereta tu langgar, bukan blok bro.
            Mat Sabu, dia nak cepat pi Demo, BERSIH dah panggil sebab tu dia elak polis.

    • July 24, 2011 at 9:20 pm
      Permalink

      The police substantiated their stand. Do you have any proof for saying Polis Kaki Kelentong. I would say u are the one kaki kelentong (Macam tin kosong… cakap tak ada isi)

      Reply
  • July 21, 2011 at 11:35 pm
    Permalink

    Polis Malaysia works for BN?

    Reply
    • July 21, 2011 at 11:47 pm
      Permalink

      macam kecewa jer mr moooooo……..tu la dah dok cakap dah dengan hang…jgn dok pecaya kat mat sabu tu….hang nak percaya jugak…..la ni apa jadi ?

      hang malu kat diri sendiri….tak pe moooo….hang carry on malu kat diri sendiri…memang patut pun…..hik ! hik ! hik !

      Reply
    • July 22, 2011 at 12:41 am
      Permalink

      kalau works for DAP dh lama moooooo kena sembelih…

      Reply
      • July 22, 2011 at 12:36 pm
        Permalink

        betul2.. Kesian aku dgn mr moooo menegakkan benang yg basah

        Reply
    • July 22, 2011 at 1:40 am
      Permalink

      What happen if PDRM works for PR..? Dah tentu puak puak hang pa terbarai zip seluaq kerana dok tergelak sakan macam Pak Kadok menang sabung ayam.

      Reply
    • July 22, 2011 at 10:08 am
      Permalink

      Bodohnyer lembu Moooo dari Parti Khinzir Rakyat ni…of course la Polis Malaysia works for BN. You know why? Becoz BN is the ruling party…StupiDAP

      Reply
    • July 22, 2011 at 12:11 pm
      Permalink

      Betullah tuuu kerja utk K’jaan. Takkan kerja utk SiNuar….

      Reply
    • July 22, 2011 at 1:15 pm
      Permalink

      kalau PDRM kerja utk BN dah lama puak pakatan haram mampus ditembak..

      Reply
    • July 22, 2011 at 4:31 pm
      Permalink

      mooooo ni kena panggil moooonyet jer ….. mmg perangai dia mcm moooonyet … melompat sana kesini ….. org tanya lain lain jawap …. bodoh sombong …..mcm dia terrer segala nya …. lebih tau lg dari jijah pasal anuwar …

      Reply
    • July 27, 2011 at 1:57 pm
      Permalink

      jangan nk layan sgt si Moooo ni….bapak dia boh nama mooooo sbb tau dia akan jadik lembu si peliwat,balaci kit kena siang…

      Reply
  • July 21, 2011 at 11:50 pm
    Permalink

    Ada 4 saksi ka? Ada video ka? Apa apa kes pun, mesti mau tanya. Standard procedure dari PR. He…hee.

    Reply
  • July 22, 2011 at 12:04 am
    Permalink

    Cehhhh… Tengok muka sial mat buasir ni aku dah hilang selera makan. Mat Sabun ni patut dihukum sula. Muka dahla takda seri macam pantat kuali.. alahaiiii MAT SABUN kaki temberang tapi dah jadi geng baik MAT JUBUR @ AL JUBURI

    Reply
    • July 22, 2011 at 1:44 am
      Permalink

      Kalo ikut teori ahli saikoloji orang n=mempunyaim mukam bulat selalu nya suka buat muhung sakan,kaki kelentong dan kaki tipu. Awas orang macam Mat Sabu ni silap bini hang pa yang cun habih di tibai nanti dia ni sama naik dengan Amwaq Peliaq Kawaq.

      Reply
    • July 22, 2011 at 12:12 pm
      Permalink

      Sekarang Dia pon dah terkena Jamu Kunyit SiNuar…..Mat Sabu…Mat Sabu…

      Reply
  • July 22, 2011 at 12:41 am
    Permalink

    Alamak polis pakai bukti bisu dan besi laaaaa….
    video tak leh buat bukti polis pakai 4 saksi fasik plakkkk…
    kantoi la camtu ha ha ha ha ha … Haji Hadi kata bukan aku..

    Reply
  • July 22, 2011 at 1:24 am
    Permalink

    kalau dah makan semeja dengan hidangan daging babi, ginilah jadinya.. mat sabu,, jadi mat serabut

    Reply
  • July 22, 2011 at 9:09 am
    Permalink

    Tanda-tanda munafik itu ada tiga: jika bicara berdusta, jika berjanji menyelisihi janjinya, dan jika
    diberi amanah mengkhianati.” (HR. Al-Bukhari no. 33 dan Muslim no. 107)

    Reply
  • July 22, 2011 at 9:38 am
    Permalink

    dh besar menyusahkan orang

    Reply
  • July 22, 2011 at 10:57 am
    Permalink

    kalau tengok pada xray tu, confirm ada sebahagian skru yang terkeluar, mintak mat sabut tunjuk boleh?

    Reply
  • July 22, 2011 at 11:28 am
    Permalink

    mat sabu mampu tipu semua orang…tp beliau tak mampu menipu ALLAH……sesungguhnya ALLAH mengetahui segala perkara yg hambanya lakukan….mat sabu jangan lupa tu!

    Reply
    • July 24, 2011 at 8:43 am
      Permalink

      Betoi2…. polis pun sama, boleh tipu semua orang tapi tak mampu tipu Allah. Sesungguhnya Allah tahu apa yg. nyata dan tersembunyi walaupun hanya didalam hati kita. Jadi tak perlu tuduh-menuduh, kita tunggu laporan doktor dan pakar video samada CCTV tersebut telah diusik…ok.

      Reply
      • July 24, 2011 at 3:48 pm
        Permalink

        pakar video ? hehe…..dalam negara dah tentu akan di pertikaikan….hantar pi Korea dan US pun di pertikaikan……hmmm….pas ni kalau PAS tak puas hati nak hantar pi mana pulak bujuk oiiii

        Reply
        • July 24, 2011 at 4:13 pm
          Permalink

          kami hantar mahkamah untuk tentukan… tak susah. Kalau tak puas hati lagi, kami buat bersih3.

          Reply
      • July 25, 2011 at 8:32 pm
        Permalink

        Rasa2nya bujuk ni makan babbi ke apa?/? ke minum dan makan semeja dgn hidangan daging babi…

        Reply
  • July 22, 2011 at 12:45 pm
    Permalink

    hahahha..bangang gak polis nih…mat sabu kata die dilanggar keta polis waja laa..dalam harakah dah d bgtau…n dalam stantment die pun dah d bgtau yg die d langgar oleh kereta waja polis yg dibelakang pejero..ni la polis..lain yg org cakap..yg d paham…bodoh betoi laaa..wahai polis…jgn perbodohkan org awam…

    Reply
  • July 22, 2011 at 2:17 pm
    Permalink

    dunia akhir zaman – apabila pemimpin diangkat dr mereka yang rosak akhlak.

    Reply
  • July 22, 2011 at 2:56 pm
    Permalink

    apa lah mat sabu..bapak penipu dan kelentong..tak takut dosa ka?…yg aku heran pengikut2 setia pas tetap akan percaya jugak tu..pelik3

    Reply
  • July 22, 2011 at 8:19 pm
    Permalink

    Hot : Papa gomo lupa
    daratan – pengakuan
    esklusif tun faisal.
    FRIDAY, JULY 22, 2011
    Baca bawah neh. Berhubung isu
    yang papagomo komplain di
    blognya semalam. Jadi selama
    neh persepsi bumiputera berjaya
    dan kebanyakan dari kami
    bahawa papagomo menerima
    bayaran adalah hal yang benar.
    Dan tun faisal sendiri
    menjelaskan bahawa papagomo
    ialah penipu. Kalau benda
    macam neh dia boleh tipu..
    apatah lagi benda lain?
    kah kah kah
    Ada beberapa blogger yang saya
    kenali sebagai penipu. Salah
    seorang daripadanya adalah
    Papagomo. Cuma sebelum ini
    saya fikir penipuannya
    bertempat, namun nampaknya
    penipuannya memang
    melampaui batas.
    Dulu Papagomo tidak ego dan
    bongkak seperti hari ini. Ada
    yang bercerita, kabarnya dulu
    Papagomo adalah seorang
    anggota polis yang menghadapi
    tindakan kes disiplin. Benar atau
    tidak saya tidak mahu
    mengambil tahu sangat sebab
    ianya tidak penting kepada saya
    ketika itu. Cuma saya
    dimaklumkan bahawa Papagomo
    hanya berpendidikan menengah
    dan terpaksa menyara hidup
    dengan berniaga di uptown
    menjual barangan tiruan.
    Ketika itu Papagomo tidak
    seperti Papagomo yang sekarang
    yang bongkak dan penuh
    penipuan. Penipuan yang nyata
    ialah apabila saya minta dia
    menjelaskan tentang kandungan
    sms saya – sama ada ada disebut
    di dalam sms itu tentang hendak
    membawa dia ke Lembaga
    Disiplin parti, dia gagal menjawab
    Ya atau TIDAK. Dia tahu dia
    berbohong. Sebab itu saya
    mintakan pula dia tunjukkan sms
    itu kepada rakan-rakan twitter
    yang lain, itu pun dia tidak
    berani lakukan sebab pasti
    pembohongannya akan
    terbongkar.
    Papagomo juga tidak beretika.
    Ketika dia menyerang saya
    menggunakan blog selepas PRK
    Kerdau, saya telah mengambil
    masa untuk menjelaskan
    pelbagai perkara melalui BBM.
    Saya fikir ia akan berakhir di
    BBM sahaja, tetapi sikap tidak
    beretika Papagomo amat ketara
    apabila dia bertindak
    memburuk-burukkan saya dan
    UMB melalui tambahan dua lagi
    posting di blognya.
    Dalam kes terbaru, Papagomo
    merasa tidak puas hati apabila
    saya melaporkan tweetnya
    berkaitan Menteri Dalam Negeri
    dan KDN kepada Setiausaha
    Politik. Ini adalah rutin biasa
    seorang pagawai dan saya telah
    mencadangkan kepada
    Setiausaha Politik untuk menegur
    Papagomo melalui saluran parti,
    iaitu melalui Ketua UMNO
    Bahagian Wangsamaju
    memandangkan Papagomo
    adalah ahli Pergerakan Pemuda
    UMNO Bahagian Wangsamaju.
    Dalam hal ini hanya empat pihak
    sahaja yang perlu tahu. Saya,
    Setiausaha Politik, Ketua UMNO
    Bahagian Wangsamaju dan
    Papagomo. Sama ada dia setuju
    atau tidak dengan teguran itu,
    respon terhadap teguran itu
    boleh dibuat melalui saluran
    yang sama tanpa perlu
    menghebahkannya kepada
    sesiapa. Tetapi, oleh kerana
    Papagomo ini tidak memahami
    kaedah parti, dia telah
    menjadikannya sesuatu isu yang
    besar menggunakan
    media online.
    Soalan saya – Apakah Papagomo
    terlalu besar, lebih besar
    daripada Perdana Menteri
    sehingga tidak boleh ditegur
    secara politik? Bongkaknya
    seorang blogger dan ahli parti
    jika berfikiran sebegini.
    Bagi saya Papagomo sudah
    terlalu bongkak dan merasakan
    dia sentiasa betul, tetapi penakut
    dan bacul.
    Nasihat saya kepada Papagomo,
    jangan berlagak pondan.
    Masalah Papagomo hanyalah
    dengan saya. It’s between you
    and me. Jangan jadi bacul
    dengan menggunakan nama
    blogger-blogger lain, seolah-olah
    hendak bersembunyi di belakang
    mereka.
    Selepas Kerdau dan PRN
    Sarawak telah timbul banyak
    prasangka di antara blogger
    dengan UMB disebabkan oleh
    perbuatan dan hasutan
    Papagomo. Saya terpaksa
    mengambil begitu banyak masa
    untuk memperbetulkan
    hubungan yang rosak akibat
    tohmahan Papagomo. Malah
    tuduhan bahawa blogger-
    blogger dilacurkan adalah
    penipuan kerana saya tidak
    pernah menggunakan nama
    sebarang blogger yang tidak
    mahu bersama UMB untuk
    memohon sebarang peruntukan.
    Jika Papagomo berani, tidak
    perlu gunakan nama blogger
    lain, sebaliknya hanya berdepan
    dengan saya sendiri. Apa yang
    hendak ditakutkan?
    Papagomo berjuang tanpa
    dibayar? Sangat kelakar bila
    dia mengatakan perkara ini.
    Sukar sebenarnya hendak
    memberi tugasan kepada
    Papagomo semasa PRK kerana
    dia tidak boleh mematuhi disiplin
    tertentu. Misalnya, dia akan
    sibuk menghurungi VIP sebab
    jika dia pergi menghurungi VIP,
    dia tahu dia akan mendapat
    sesuatu daripada mereka. Fokus
    akan hilang sebab yang penting
    bukan psy-war PRK lagi tetapi
    coverage VIP tertentu.
    Dalam PRN Sarawak, apa sahaja
    posting Papagomo? Paling
    kelakar semasa orang sibuk
    menyerang pembangkang dan
    mempertahankan BN, Papagomo
    khayal dangan kisah dia ditahan
    polis. Seolah-olah dia pula
    selebriti; mengalahkan PM dan
    menteri-menteri lain la pulak.
    Mujurlah ada video seks yang
    menyelamatkan mengangkat
    `martabat’ Papagomo. Dalam
    PRN Sarawak sebenarnya ada
    lebih ramai blogger yang benar-
    benar menghasilkan posting
    yang secara tepat menjawab isu
    dan menyerang pembangkang
    dengan jauh lebih baik semasa
    PRN Sarawak berbanding
    Papagomo. Papagomo tidak
    ada peruntukan semasa di
    Sarawak? Satu lagi cerita
    kelakar…
    (Saya dah menulis sini tentang
    soal Papagomo dan bayaran,
    tetapi tidak mengapa saya
    simpan dulu untuk masa akan
    datang)
    Bagus. Papagomo telah
    berjaya meningkatkan taraf
    hidup. Bersyukurlah sebab
    masih ramai blogger termasuk
    yang selalu mengikuti
    program UMB yang belum ada
    pendapatan tetap dan
    berdepan dengan pelbagai
    masalah kewangan. Mereka ini
    tidak mengecapi apa yang telah
    dinikmati oleh Papagomo hari ini,
    tetapi mereka tetap berjuang
    untuk parti tanpa perlu
    menyerang sesama sendiri di
    dalam parti.
    Cukup-cukuplah menyalahkan
    UMB. UMB tidak ada masalah
    bekerja dalam serba kekurangan
    dan jika diberi penghak upayaan
    hanya semasa PRK dan PRN. Jika
    kita gagal semasa PRK dan PRN,
    UMB sebagai jentera parti akan
    memikul tanggung jawab itu.
    Tetapi jangan memfitnah UMB
    kononnya UMB mendapat begitu
    banyak peruntukan, sedangkan
    Papagomo sendiri menerima
    keistimewaan yang lebih banyak
    berbanding dari rakan-rakan
    tertentu di dalam UMB.
    Nasihat saya, jika telah
    menerima peruntukan, tetapi
    masih gagal melaksanakan
    tugas dengan baik semasa
    Perhimpunan Haram Bersih,
    walaupun dilengkapi dengan
    peralatan yang begitu
    canggih, Papagomo kena jadi
    berani dan tampil ke depan
    untuk memikul tanggung jawab.
    Jangan yang baik-baik saja claim
    credit, peruntukan sudah diambil
    tetapi tidak berani menanggung
    kelemahan. Bila sudah gagal,
    memfitnah dan menunding jari
    ke arah UMB sedangkan UMB
    tidak menerima keistimewaan
    seperti yang Papagomo terima.
    Papagomo, anda blogger
    sepenuh masa dan berbayar,
    buatlah tugas sebaik-baiknya.
    Alhamdulillah, walaupun tidak
    diberikan peruntukan seperti
    kumpulan tertentu, UMB telah
    berusaha melaksanakan tugas
    sebaik-baiknya. Latihan perang
    siber telah dilaksanakan secara
    berterusan agar lebih ramai
    pejuang siber di dalam parti
    dapat terlibat dalam kaedah
    yang lebih bersistematik dalam
    peperangan siber. Jika ada
    peruntukan, insya-Allah lebih
    cepat dan lebih banyak lagi
    program ini dibuat di seluruh
    negara. Jika tiada, tugas anggota
    UMB akan dijalankan seperti
    biasa.
    Saya sudah cukup bersabar
    dengan kerenah Papagomo yang
    suka berbohong dan memfitnah.
    Jika berterusan saya terpaksa
    mendedahkan lebih banyak
    kebenaran. Saya masih mahu
    berpegang kepada etika dan
    kerahsiaan, tetapi Papagomo –
    cukup, cukuplah…..
    * Ada yang minta saya letakkan
    gambar Papagomo seperti yang
    dilakukan oleh Papagomo dalam
    postingnya mengenai saya,
    supaya mereka boleh kenal
    siapakah Papagomo yang
    sebenar. Tapi tidak mengapalah,
    saya masih mahu berpegang
    kepada etika, biarlah Gomo
    dengan cara jalanannya.

    Reply
  • July 23, 2011 at 11:08 am
    Permalink

    ..mat sabu..u are a big fat liar…

    Reply
  • July 24, 2011 at 9:11 am
    Permalink

    Jelas Motor teperosok bawah kereta waja.

    Mat Sabu: Saya dilanggar oleh kereta Polis sebelum ditahan.
    Polis: Kami ada bukti bahawa Mat Sabu tidak dilanggar oleh Land Rover Polis.
    Mat Sabu: Saya dilanggar oleh kereta Polis sebelum ditahan.
    Polis: Mat Sabu bohong! Mat Sabu tidak dilanggar oleh Land Rover Polis!
    Mat Sabu: Saya dilanggar oleh kereta Polis sebelum ditahan.
    Polis: Mat Sabu bohong! Land Rover itu tak langgar Mat Sabu! Mat Sabu jahat! Polis baik!

    source: http://milosuam.blogspot.com/2011/07/panas-rakaman-video-penuh-dedahkan.html

    Reply
  • July 25, 2011 at 12:37 pm
    Permalink

    Bertaubatlah wahai Mat Sabu. katakanlah benar walaupun ianya pahit.. Menipu itu adalah satu sifat orang yang apa? Cuba jawab… ? Tak perlulah menipu walaupun nak perjuangkan sesuatu….Taubatlah….

    Reply
    • July 25, 2011 at 5:26 pm
      Permalink

      Abang Mat ckap…kene langar rasa sakit…tak pahit
      cuba tnya pegawai kanan polis tu plak…die rase pahit dak ?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *