PALING PANAS!!! NOTE RM1000 BERJUMLAH 10 BILLION HILANG!

Share


wow..memang kotor betul laa..Ini yang dikatakan oleh YB N Gobalakrishnan dalam twitternya mengenai kehilangan note RM1000 bernilai 10billion serial no zw000000001 sehingga zw100000000 ke luar negara

macamana jumlah wang yang besar dapat dipindahkan keluar negara tanpa pengetahuan pihak berkuasa?
kenapa tuduhan yang dibuat oleh YB Gobalakrishnan kepada anwar tetapi tiada tindakkan di ambil oleh anwar ibrahim sehingga kini masih menjadi tanda tanya..

apakah akan ada lagi pengbongkaran akan di buat lepas ini oleh YB Gobalakrishnan jika anwar mengambil tindakkan kepada beliau??

makin ramai rakan rakan seperjuangan anwar yang meninggalkannya membongkar segala rahsia anwar untuk rakyat..mereka sudah sedar sekarang yang perjuangan PR hanya untuk Anwar menjadi PM bukan untuk kepentingan rakyat..

PMK: banyak kot duit tu..10 keturunan boleh hidup senang lenang.

http://kedahkekl.blogspot.com/2011/07/paling-panas-note-rm1000-berjumlah-10.html



11 thoughts on “PALING PANAS!!! NOTE RM1000 BERJUMLAH 10 BILLION HILANG!

  • July 19, 2011 at 11:04 pm
    Permalink

    perampok..pulangkan balik duit rakyat malaysia

    Reply
  • July 19, 2011 at 11:14 pm
    Permalink

    tu pun totok PAS kata dia jadi kaya raya sebab jual rumah kat segambut !!

    hahahahahhaahah…..

    Reply
  • July 20, 2011 at 7:52 am
    Permalink

    Bawak duit satu kapalterbang ke mana ntah….lepas tu terus tak laku….kahkahkahkah…..dia lupe ada orang lebih bijak yg dia nak pijak, secepat kilat ambil tindakan membatalkan penggunaan note RM500 dan RM1,000……padan muke! Itu yg meroyan giler nak jadi PM tu, nak reverse balik pembatalan tu, bukan nak bela rakyat, nak joli katak RM10 biliun….huhuhuhu!

    Reply
    • July 27, 2011 at 10:42 pm
      Permalink

      perkara pertama bila nuar jadi PM adalah sah kan balik nilai note 1000 dan 500 tuh…salah tak jangkaan aku nih?

      Reply
  • July 20, 2011 at 9:28 am
    Permalink

    Sbb tu Tun M discontinue dan menjadikan penggunaan notes RM1000 ni tak sah….sbb Tun tau ada malaun dah bawa lari keluar…hahahahaha!!!! abis kantoi bila note RM1000 tu tak leh guna…

    Reply
    • July 20, 2011 at 4:56 pm
      Permalink

      Seorang Tun pernah dikaitkan dengan export note RM besar ke Indon, selepas krisis ekonomi 97.
      Kita tak tahu siapa sebenarnya responsible. Pokoknya note itu semua sudah nullify dan tak ada harga lagi. Kalau tidak satu Msia mereka bolih beli.

      Reply
  • July 20, 2011 at 11:57 am
    Permalink

    hah..hah..hah…jadi duit daun pisang zaman jepun la note tu…tak laku.

    Reply
  • July 20, 2011 at 12:27 pm
    Permalink

    memula balaci2 dia nak uruskan duit tu kat singapore, landed at Changi, tapi tak berapa selamat.
    then, terbang semula bawa duit tu semua ke Indon. (sumber dari Pilot Private Jet)

    Reply
  • July 20, 2011 at 4:53 pm
    Permalink

    Article demi article di siar kan mengenai Anwar sebenarnya memberi khidmat iklan percuma kepada dia khasnya dan PR secara umumnya. Iklan percuma ini bolih membuatkan dia menjadi lebih popular.

    Ada baiknya semua isu sensasi begini (jika tanpa bukti kukuh) didiamkan saja tak usah disiarkan.

    Negara ada undang undang. Undang undang akan mengambil alih publisiti terhadap mereka dan berserta dengan bukti yang tangible , heret dia/mereka ke mahkamah.

    Dalam banyak hal mulut bolih rosakan keadaan. Media bolih rosakkan pendakwaan.

    Ini adalah bukti buruk baik nya globalisasi. Dunia tanpa sempadan. Berita bolih disebarkan dalam sesaat keseluruh dunia dihujung jari. Baik nya tetap ada tetapi untuk kita disini kita nampak keburukkan lebih dari kebaikan.

    Reply
  • July 20, 2011 at 11:52 pm
    Permalink

    Polis patut menyiasat laporan Gobala ini supaya kita sebagai rakyat tahu hakikat sebenar..

    Reply
  • July 22, 2011 at 8:47 am
    Permalink

    agak setuju ngn mohar…lgpun whistleblower dia dalah seorag hindraf atau lebih tepat seorang india yg mmg suka ckp berbelit…ntah2 raja drama ni tgh berlakon ngn anwar…dulu bukan dia berlakon berpeluk ngn zn ke kat lobi parlimen..bukan dia ker yg dalam video maki polis dsb….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *