Eskay – Anwar Bukan Setakat Gila Seks

Itulah yang dapat penulis simpulkan dari sesi wawancara eksklusif antara bekas rakan karib Anwar, Dato Shazryl Eskay Abdullah seperti disiarkan di Utusan Malaysia hari ini.

Memang Eskay tidak punya kelayakkan professional untuk menilai tahap emosi Anwar, tapi sebagai bekas kawan karib, cakapnya tu memang ada merit dibanding balaci penyokong yang ramai tak pernah berkawan dengan Anwar pun.

Soal emosi Anwar yang tidak stabil ini pada penulis bukanlah suatu yang mengejutkan.  Sejak sekian lama Anwar sudah banyak menunjukkan tahap ketidak stabilan emosinya melalui pelbagai tindakannya yang tidak selaras dengan imej yang cuba ditunjukkan kepada rakyat.

Contohnya, dalam bercakap mengenai konspirasi berhubung kes liwatnya, Anwar sendiri berkonspirasi untuk menghalang Perdana Menteri dari menduduki jawatannya sekarang dengan mencipta pembohongan Altantunya. Dalam soal kebebasan media yang konon lebih baik, Anwar mahu Utusan diharamkan.

Kelakar dari satu sudut, menunjukkan ketidakstabilan emosi dari sudut yang lain.

Lebih lagi dalam keadaan tertekan, memang emosi mudah terganggu dan kita semua tahu Anwar ada pelbagai masalah moral dan krisis kepimpinan yang membelenggu dirinya. Cubaan mengaitkan semua masalah ini dengan UMNO tidak membuahkan hasil langsung.

Rakyat bukan bodoh!

Kita pulangkan kepada rakyat Malaysia sama ada mahu berPerdana Menterikan orang yang seperti ini, gila seks pun dia, gila pun dia.

Orang Turki yang sekular itu pun faham akan tanggungjawab moral untuk meletak jawatan bila terpalit dengan skandal moral dan terakam pulak tu.  Anwar? Toksah kata letak jawatan, makin bongkak lagi ada.

 

95 thoughts on “Eskay – Anwar Bukan Setakat Gila Seks

  • May 24, 2011 at 11:30 am
    Permalink

    Anwar mempunyai tabiat Psycho Path iaitu pentingkan diri sendir. Tabiat begini sanggup membelakang keluarga nya sendiri asalkan cita-cita sampai. Anwar sanggup membiarkan keluarganya tanggung malu dengan perangai dan nafsu immoral semata ingin jadi PM. Siapa sanggup melihat PM seorang bangsa Melayu yang kaki bontot. Di mana nak letak muka kepada bangsa asing? Ekonomi Malaysia jatuh pun tak asalkan dia kaya…..

    Reply
    • May 24, 2011 at 1:03 pm
      Permalink

      Wah hang ni kenal Anwar luar dalam…hang mesti dulu dok serumah dgn dia…

      Reply
      • May 24, 2011 at 3:14 pm
        Permalink

        Tak payah dok serumah..dari jauh pun dah boleh kenal anwar…hang yang buta perut

        Reply
        • May 24, 2011 at 8:49 pm
          Permalink

          Farid…, aku kesian ngan hang ni, penyakit hang ni lebih kronik lagi dari Anu…wa tu. Hang ni ada otak je tapi takde akal. Samalah macam kambing atau pandikutty (luahan rasa idola hang) ada otak tapi tak berakal. Aku bersama Shah & Pak Lang tak redo aku ber PMkan kaki liwat, main bini orang paling hina melanggan pelacur!!!. Farid , sesungguhnya hang memerlukan pakar sakit jiwa. Mental hang nampak macam tak setabil je.!!!

          Reply
          • May 25, 2011 at 10:15 am
            Permalink

            Faridah ni penagih sebenarnya, tapi dia ketagih memuja anwar. kasik la ubat apa pun, hatta metadon over dosage pun takkan sembuh punya.

          • May 26, 2011 at 9:15 am
            Permalink

            fitnah 2 apa hukum dia

      • May 25, 2011 at 6:01 pm
        Permalink

        hang tu lg teruk Farid..xkenal pun tp menjilat maksiat Nuar

        Reply
        • May 26, 2011 at 9:17 am
          Permalink

          betolkah anwar meliwat?? kes saiful xterbukti lagi… betol x bro… ko kena trima nie bai… kes 98.. bkn kes liwat.. kes salah gne kuasa n rasuah… kes video sex diam je.. xdengar pn… fikirla secara waras… ckp under kerajaan skunk malaysia ada undang2… kta tgu je la

          Reply
          • May 27, 2011 at 4:23 pm
            Permalink

            jgn tanya soklan bodoh….

          • May 27, 2011 at 4:24 pm
            Permalink

            jangan soklan bodoh….

      • May 27, 2011 at 4:22 pm
        Permalink

        elok dulu pak hang boh nama hang parit….otak mcm longkang.

        Reply
  • May 24, 2011 at 11:54 am
    Permalink

    Tetapi bagaimana pula MCA memilih Chua Soi Lek menjadi ketua pemimpin dan UMNO merestuinya? Fikir sejenak…….???

    Reply
    • May 24, 2011 at 12:40 pm
      Permalink

      solex tu bukan muslim … lagi pun dia hantam amoi bukan coffee boy … nuar tu muslim dah tu depan belakang tak kira …. tak yah sejenak, setengah kelip mata pun dah tau nuar tak boleh jadi pemimpin muslim ….

      Reply
      • May 26, 2011 at 9:18 am
        Permalink

        biarkan mereka memfitnah… mereka ader mulut… keputusan mereka melebihi hakim

        Reply
        • May 26, 2011 at 10:05 am
          Permalink

          Ader lagi budak ingusan zach penganut PR ni?haha…

          Reply
          • May 26, 2011 at 12:24 pm
            Permalink

            tu la pasal.aku dah muak dah dgr perkataan2 puak2 PR mi. “fitnah” la “konspirasi jahat kerajaan la”. bodo punya nuar punya balaci

        • May 27, 2011 at 4:25 pm
          Permalink

          fitnah atok ko……cuba tahan blakang kat Anu tu….baru la tau fitnakh ke idak….

          Reply
    • June 1, 2011 at 3:27 pm
      Permalink

      Umno merestui Chua Soi Lek kerana perangai mereka sama…Umno memfitnah Anuar kerana Anuar terus tidak menyerah begitu saja kepada mereka…lawan tetap lawan.

      Reply
  • May 24, 2011 at 12:21 pm
    Permalink

    Pertama, buat masa ini hanya Melayu Islam sahaja yang layak jadi PM di Malaysia, oleh itu isu Aljub ni relevan, Kedua, Soi Lek bukannya boleh disuruh bersumpah laknat! Jadi, Telok_Blangah, kalau tak reti bercakap baik tak payah cakap.

    Reply
  • May 24, 2011 at 12:37 pm
    Permalink

    Telok belangah kena fikir panjang. CSL bukan orang Islam. UMNO kena terima hakikat bahwa dia dipilih secara demokratis oleh orang Cina sendiri sebagai pemimpin mereka kerana bagi mereka itu hak asasi manusia (HAM). Kerana perangai CSL itulah kenapa Najib tidak melantiknya memegang sebaarang jawatan dalam kabinet Kamu suka perangai orang seperti ini menjadi pemimpin atas dasar HAM???
    NAUZIBILLAHI MINZALIK.

    Reply
    • May 24, 2011 at 1:03 pm
      Permalink

      Ko ingat pemimpin2 UMNO ni bersih?????? Ko dok kampaung mana hah!!!!! Atau ko keje apa hah@@@@ ??? Dalam tempurung kah?? Oh Chua Soi Leks buat tak boleh, abih yg mamat Chief IMF tu sampai kena charge??? Apa dia Islam kah???

      Kalau dah UMNO tu, semua salah dalam parti, semua dihalalkan jugak.

      Reply
      • May 24, 2011 at 1:29 pm
        Permalink

        jauh nya ko jalan farid. mamat imf tu pun letak jawatan sebab nak settle kan kes dia. yang tidak bermoral tu orang nye, bukan organisasinya. jadi bila dah kantoi tunggu apa lagi blah lah. ni tidak dok tahan muka tembok 18″ tu buat pa.

        Reply
        • May 24, 2011 at 2:15 pm
          Permalink

          Oh ya kes Chua Soi Seks tu kes yg bermoral…Sorry…

          Reply
          • May 24, 2011 at 3:51 pm
            Permalink

            kurang lagi tuuhh.. anwar lagi bermoral.. kekek

          • May 24, 2011 at 9:54 pm
            Permalink

            habis eli wong tu? Still dok ada lagi kan? how come ok pulak??

          • May 25, 2011 at 2:24 pm
            Permalink

            he…he…berani lagi soi lek dari anwar….dia mengaku dan minta maaf….tak keluar pun kes konspirasi….tapi anwar….hahahahahahaa, kalau abu jahal hidup balik…dan dia tengok perangai anwar….tentu dia terjun balik dalam kubur….sambil tersenyum…” rupanya ada lagi yang lebih jahat daripada aku “……..hahahahaha

          • May 27, 2011 at 4:29 pm
            Permalink

            yg tu ko pangei moral…..bodoh punya parit…..kecik kecik otak seks,main pelacur pun ko panggei ada moral….patutla jadik belaci aljuburi…..parit parit…..kecik kecik tak nak mampus.

        • May 24, 2011 at 2:24 pm
          Permalink

          entah tu.. tu cume tuduhan je.. takde video pun.. ni anwar punye kes dah la dah ade video terang2 memang die.. pas tu tak mengaku lagi.. pas tu terus pegi sane pegi sini beceramah. tak tau malu ke anwar tu?..

          Reply
          • May 24, 2011 at 2:24 pm
            Permalink

            pemimpin macam anwar ke yang Farid dan penyokong pembangkang nak bela?. hahahaha

      • May 24, 2011 at 3:16 pm
        Permalink

        Marah nampak..sampai hilang akai nak pertahan mentor belalai

        Reply
        • May 25, 2011 at 6:04 pm
          Permalink

          marah gila..kalah babby yg gila.. ini PANNIKUTTY punya org..

          Reply
      • May 24, 2011 at 3:28 pm
        Permalink

        CSL memohon maaf pada ahli ahli MCA dan bertanding … Ahli ahli MCA menyokongnya namun tidak masyarakat Cina yang menolak undian untuk mereka!!! CSL jadi ketua bukan dipilih oleh UMNO (susah sangat nak faham ker!!) Ketua Umum PKR macam Mursyidul Am PAS, berkuasa penuh namun tidak dipilih oleh ahli ahli!!! … mungkin sebab jawatan yang tidak perlu undian maka orang sebegini fikir dia boleh buat atau kata apa jer!!! Samada Islam atau tidak … kalau kepincangan moral itu telah terdedah …. maka jangan ler membiarkan penganut penganutnya turut menanggung malu dan dosa untuk menutup keaibab persaorangan!!!

        Reply
      • May 24, 2011 at 3:35 pm
        Permalink

        imf tu kan kena tuduh rogol. apa la. baca lagi suara keadilan dgn harakah. sampai x tahu cerita.
        si jubor tu dh le islam..kantoi main jubo n amoi. cmni ke pemimpin yg ko nk

        Reply
      • May 25, 2011 at 8:00 am
        Permalink

        Mamat IMF tu kena charge pasal kes sek paksa. CSL sek dengan gfren dia la ngok.
        Kau pun sama macam boss kau juga nak spin.

        Reply
      • May 25, 2011 at 2:26 pm
        Permalink

        opps ! yang boleh menGhalalkan yang haram cuma nik aziz jer…..dan nik aziz adalah orang PAS kawan sekutu PR….siannn

        Reply
      • May 25, 2011 at 6:02 pm
        Permalink

        Gilo engko Farid…engko marah benor kt UMNO..
        hahaha sah le sakit otak.. masalah RM..

        Reply
      • May 27, 2011 at 4:27 pm
        Permalink

        jgn pusing cakap la Parit longkang oiiiii….isu la ni….anwar peliwat and penzina….buat apa nak tengok yg tak ada bukti lagi ngokkkkkk.

        Reply
    • May 24, 2011 at 1:39 pm
      Permalink

      ahahah…. anwar pun dipilih secara demokratis oleh orang permatang pauh utk jadi ahli parlimen…

      Reply
      • May 24, 2011 at 5:50 pm
        Permalink

        tapi anwar tidak di pilih secara demokrasi sebagai ketua umum

        Reply
    • May 26, 2011 at 6:24 am
      Permalink

      “CSL” macam pernah ku dengar oooo hp buatan malaysia CSL. tapi csl menaku kesalahan dia ma. pastu ahli calonkan dia semula dan semua perwakilan MCA sokong (undi), tapi puji sorang pemimpin wanita MCA tu,beliau letak jawatan walaupun beliau menang dalam pemilian MCA. dia ada pendirian syabas kpd nya.

      Reply
  • May 24, 2011 at 1:01 pm
    Permalink

    la..pengarah video seks ni, tak kan dia sendiri tak ‘participate’. Org macam ni lah , si Thamby yg menjadi idola dan reference dalam UMNO. Jijik sungguh.

    Reply
    • May 24, 2011 at 3:18 pm
      Permalink

      Teruskan meraban En Farid..

      Reply
    • May 24, 2011 at 9:56 pm
      Permalink

      Farid – wat say you about Eli Wong???

      Reply
      • May 26, 2011 at 12:31 pm
        Permalink

        yaya..aku nak dgr “penjelasan” Farid pasal eli-sex-butt wong

        Reply
    • May 25, 2011 at 6:03 pm
      Permalink

      bile mase pulak depa jadi idola dan reference UMNO? hang ni banggang ke ape?. sekarang ni bende tu bukan lakonan. tak kesah die participate ke idak. yang penting yang menyudu tu anwar ibrahim. hang faham tak? anwar tu pemimpin PR yang berangan nak jadi PM. orang macam tu ke ko nak angkat jadi PM?. hina la siot ko ni dok sokong orang yang jijik.

      Reply
  • May 24, 2011 at 1:04 pm
    Permalink

    Si Eskay ni baca bismillah pun tak betul…..

    Reply
    • May 24, 2011 at 3:20 pm
      Permalink

      Tulisan menggambarkan siapa En. Farid…kita boleh kenal dia tanpa tinggal serumah dengan dia…macam lah kita kenal anwar dari jauh kita boleh bau busuk dia…tetapi bila spesis sama dia tak bau apa2..sebab tu pada Farid anwar ok je…

      Reply
    • May 24, 2011 at 3:38 pm
      Permalink

      bismillah x betul pn nk jdi isu. dia dh betulkan pe. kurang2 dia x main jubo. yg mat jubo baca ayat quran kt mimbar pn main jubo ape cite

      Reply
    • May 24, 2011 at 7:07 pm
      Permalink

      sekurang kurangnya dia cuba baca bismillah..tak la mcm bos ko tu,cuci punai lendir pelacur pun duduk tahhiyat awal..

      Reply
    • May 26, 2011 at 1:37 am
      Permalink

      Walau pun dia baca bismilah tak betoi ikut pahaman hang tapi dia paham makna apa yang dia baca. tak macam hang asyik mengebang tak tentu hala…!

      Reply
    • May 27, 2011 at 4:32 pm
      Permalink

      kesitu pulak………bartaubatlah parit oiiiiii….anwar bagi apa kat ko ni smapai buta hati ni……

      Reply
    • May 27, 2011 at 4:34 pm
      Permalink

      jadik imam,mlm tibai pelacur,berzina lebih teruk kalau tak tau baca al quran….ini lak kaum pujaan kau Parit longkang oiiiii.

      Reply
  • May 24, 2011 at 1:18 pm
    Permalink

    Farid kau ni tah hapa hapa la wey, masih nak tegakkan bulu yang kerinting tu. Faktanya Anwar besetubuh dgn amoi cina tu. Kenapa la kau masih nak dukung pemimpin macam ni Farid oi. Please oh please jgn la beri alasan konspirasi, buncit, dan sewaktu yang bodoh dengan nya.

    Eskay nak baca bismillah salah ke tetap faktanya Anwar main amoi cina.

    Reply
  • May 24, 2011 at 1:41 pm
    Permalink

    Eskay si tali hayat Umno….

    eskay menghilang sekejap hari tu sebab tengah hafal skrip seterusnya..dan tengah praktis lakonan selanjutnya…. oooh.. tak lupa eskay juga sedang mendalami ilmu agama….

    hahah.. lawak seh…

    Reply
    • May 24, 2011 at 2:17 pm
      Permalink

      Macam cerita si Eskay ni, hari tu ada org pasang video, wayar berselirat, org bg video kat dia. Kemudian dia kata dia jadi pengarah firlem porn la pulak.

      Anyway tak kisah si Eskay dgn Datuk T tetap mencadi icon dan sumber rujukan ahli UMNO.

      Reply
      • May 24, 2011 at 3:21 pm
        Permalink

        Tak apa lah kalau hang nak tuduh sapa pun..tapi yang terbukti sahih yang dok hinjut tu sapa…bukan kah En. Belalai

        Reply
        • May 25, 2011 at 6:05 pm
          Permalink

          entah tu.. tak kesah la tu lakonan ke ape ke.. yang penting si pelakon tu anwar.. hang paham idak? ANWAR PELAKON UTAMA YANG DOK MENYUDU PELACUR CINA TU.

          Reply
  • May 24, 2011 at 1:42 pm
    Permalink

    pembontot penungking UMNO sekalian… rajin2 lah korek2 kat wikileak tu… mana tau, ada selit2 citer anwar lagi… hahaha…. opss..lupa.. najib tak bagi… nanti altantuya bangun dari kubur… ahkhakhak

    Reply
    • May 25, 2011 at 6:09 pm
      Permalink

      ni lagi bangang… kes altantuya tu ade ke bukti ? ape bukti untuk kaitkan najib?
      bende tu cume cerita rekaan RPK saja dan cerita tu dah diluluskan oleh bapak segala penipu anwar ibrahim sendiri demi untuk menghalang najib jadi PM. sekarang ni pasal liwat dan video seks siap ade bukti tapi korang taknak pecaya kenapa ek?. ape saja pendedahan buruk beserta bukti pasal anwar sume dikate konspirasi dan fitnah. tapi bile anwar tuduh BN tu UMNO ni semua pecaya bulat2 walaupon tanpa bukti.

      Reply
      • May 26, 2011 at 12:34 pm
        Permalink

        eh..pesal pasdaplaknat boleh keluar statement mcm ni? sama username ke?

        Reply
        • May 27, 2011 at 7:19 am
          Permalink

          dia guna id org lain.. dh x tahu nk jwb kes dewa2 mereka.. merabanlah selagi blh.. PR is dead!!!

          Reply
  • May 24, 2011 at 1:54 pm
    Permalink

    walau apa yg diterangkan pun puak pakatan haram tak kan faham. Diorg hanya menumpang usaha pemimpin bn je la.. Anwar mempunyai kelebihan utk mempengaruhi mereka yg lemah akal dan iman. Yg aku tak faham manusia yg dikatakan alim ulamak dlm pas pun boleh diperbodohkan.. Bila muncul isu moral anwar berlindung disebalik pak2 lebai pas.. Puak pas yg dikatan lebih islamik drpd umno pun boleh terpengaruh dan bersubahat melindungi anwar. Bukti apa lagi yg dimahukan? Tak kan lah org alim masih tak dapat petunjuk dari allah lagi.. Kerana politik semua pak lebai pas menikus takut hilang kuasa..

    Reply
  • May 24, 2011 at 2:20 pm
    Permalink

    Kuat sungguh iman ahli UMNO, ikut laporan Moody’s Malaysia kehilangan US300 billion since 1980 due to corruption. Ini tak termasuk since 1070s, when they discovered the oil & gas in our country.

    Kuat sungguh iman depa. Penuh dgn cerita Anwar yg begitu tak tau nak cerita. Kalau kes Chu Soi Seks, senang jer nak dibuktikan, sbb terang2 memang dia, tapi kes Anwar bukti yg sangat lah memsyukilkan.

    Apasal tak nak discuss isus US 300 billion tu…

    Reply
    • May 24, 2011 at 3:23 pm
      Permalink

      En. Farid….masuk jamban cuci juboq dulu……..mushkil konon…

      Reply
    • May 24, 2011 at 3:24 pm
      Permalink

      Chua Soi Lek pun kurang2 berani mengaku.. jantan pujaan kau tu pulak dah lah tak mengaku, dengan muka tak malu tuduh sana sini pulak… maki hamun orang… eloklah tu, kau pun mesti penyokong tegar jantan tu, kan…

      Reply
      • May 24, 2011 at 3:47 pm
        Permalink

        Saudara, mcmana DSAI nak mengaku? Sbb dia bukan pelakunya. Commonlah….kalau dah benci sgt kat DSAI tu, janganlah yg betul dikata salah dan yg salah dikata betul….Jika dilihat dan diamati, banyak percanggahan cerita oleh Dato’ T dan gambar video tsb.

        Reply
    • May 25, 2011 at 7:09 am
      Permalink

      oh yer ker dah hilang US300 billion sejak 1980 hingga hari ni. Rasa2nya lah, sepanjang tempoh tu, penah tak pemimpin anugerah tuhan yang ko jilat ni jadi Menteri Kewangan. Ceciter-cetiter

      Reply
  • May 24, 2011 at 3:32 pm
    Permalink

    kah..kah..lawaknya hujah farid.. Fakta yg menghentam kerajaan semua dia telan tak kira sumber dari mana pun.. Tp wikileaks pun kata anwar meliwat.. Kenapa tak percaya.. Mahkamah pun kata ada unsur liwat.. Kenapa tak percaya. Gambar anwar dikatan samar2 dlm video tu.. Tp farid boleh terima ke kalau identiti lelaki itu disahkan anwar ibrahim.. Sejarah telah membuktikan walau pun anwar didapati bersalah tetapi pengikutnya bermatian menafikannya.. Mereka telah dikencing oleh anwar ibrahim.. Mcm la dlm pemimpin pakatan haram tak songlap duit .. Jd yb 3 tahun dah kaya raya..

    Reply
    • May 24, 2011 at 5:45 pm
      Permalink

      Gua respect sama lu Jebat. Kita sokong benda benar. Kita sokong goven bukan buta2 sokong. Kita kutuk manusia yang berhak dikutuk. Kalau akhlak teruk, tabiat buruk, perangai kutuk, macam mana. Nak suruh kita buat apa. ? nak puji jugak ke ?

      Letih lah beb. Gua caya sama lu.

      Reply
  • May 24, 2011 at 5:00 pm
    Permalink

    La…Dato’ Seri CSL kan dah mengaku dan letak semua jawatan kat parti n kerajaan lepas semua kes dia terbongkar dulu…pastu Chinese community pilih dia balik time pemilihan presiden..banyak pemimpin MCA letak jawatan time tu…Dato Seri CSL menang secara demokrasi..habih nak kata apa lagi?Tp Y.A.B. PM tk lntik dia jawatan dlam kabinet kan???

    Reply
  • May 24, 2011 at 5:39 pm
    Permalink

    Bagi kebanyakan kita Anwar is a gone case. Tetapi malangnya masih ramai balaci sipencacai pandikuti yang mahu berpaut kemas enggan lepaskan ketaksuban mereka pada sipandikuti the one and only ini.

    Mana ada satu manusia yang sanggup mencanangkan satu dunia mengenai dengan satu ‘coop’ yang sedikit pun tak masok akal. 16 Sept yang dirancangnya itu kita andaikan ‘coop’.

    Lepas itu, dia suruh kwn dia book seekor pelacur. Dia pun cepat2 pergi, pausekan twitternya dan masok kebilik hotel tibai pelacur. Aksi nya dirakam termasuk kwnnya sekali. Rakaman tersiar luas dan kwnnya mengaku yang imagenya sekali dalam rakaman. Siap bersumpah laknat bahawa aksi itu tulin, asli, original.
    Bayangkan dari pendedahan sebegini telus, berani dan 220% lojik, Si Anwar ni masih mampu kehulu kehilir, mengaku jauh sekali, manusia lain yang disalahkan. Helo beb, lu bolih namakan satu manusia lain yang pernah wujud samada yang masih mati atau yang telah hidup (twist of grammer is acceptable) yang sama macam pandikiti the one and only ini.

    Ini manusia jenis barua tahap tinggi yang tak tahu kita nak kategorikan jenis apa. Cina cakap nang bo ti nang, kui bo ti kui. Olang bukan olang, hantu bukan hantu.

    Reply
    • May 24, 2011 at 7:12 pm
      Permalink

      tak ramai balaci pandikuti dah..tinggal si farid cacat akal tu jea…

      Reply
  • May 24, 2011 at 8:11 pm
    Permalink

    nampak sangat komen orang kuat atau penyokong DSAI ni memang tak bolih dibaik pulih. cukup taksub. dan yang anihnya sentiasa nak kaitkan semuanya dengan UMNO. cuba selesaikan dulu masaalah dalaman.

    Reply
  • May 24, 2011 at 10:46 pm
    Permalink

    Arnold Swazernagger dituduh olih beberapa individu kerana tabiatnya suka menepuk buntut wanita. Wanita wanita berkenaan merupakan bekas orang gajinya di kediaman nya dan juga yang bekerja sepejabat dengan nya.

    Si Nuar pernah di katakan mempunyai hobi yang sama iaini menepok ponggong wanita yang melintas didepannya. Kebanyakan yang pernah menjadi mangsa ialah wanita yang bekerja sepejabat dengannya. Perbuatan itu dilakukan dengan ‘bersopan’ hinggakan tidak menimbulkan kemarahan olih mangsa yang mengakibatkan aduan atau laporan polis dibuat.

    Jika Arnold dilihat hebat kerana kebuasan nya, tapi Si Nuar sebenearnya berkali ganda lebih hebat dari Arnold. Si Nuar lebih advance. Dia bukan setakat tepuk ponggong wanita tetapi lelaki juga. Dia bukan setakat tibai bini kawan dia, pelacur Thailand dan pelacur Cina, tapi di juga main buntut lelaki.

    Akhlak begini mengalah pandi dan semua yang berkaki 4.

    Reply
    • May 27, 2011 at 4:43 pm
      Permalink

      Brader…..seks la bagus………ada duit,sume jadik…….zaman la ni,tgk sapa yg pandai cakap…..bukan pandai buat keje…..ini hakikat…..kena terima…….tengok la x lama lagi PAS akan ubah prisipnya.

      Reply
  • May 24, 2011 at 11:26 pm
    Permalink

    Hahahah..heheh melompat sakat suku sakat penyembah Nuar,,bilaaaa kementalan nuar di pertikai. Walau macam mana punnn kita tabit kat Nuar sebab dia dua-dua alam dia pakai. Macam mana pun yang paling hebat DIA KEN BELA DIRI KES MELIWAT! yang nihhhhh sebab dia tak pernah di buat oleh mana-mana speisis selain dari manusia yang rakus seks! Hatta KAMBING HITAM pun tak sanggup nak melawat lobang ezos..kan kaaaa. PUAK-PUAK PKR kena pi hamput mat sabu sebab sebelom Nuar keluaq UMNO mat sabu dah pun melebelkan ALJUBURI kepada Nua.r.Pasai apa kat dia puak PKR tak hantam?? heheh. Sebab mat sabu PAS parti yangh selama ini bagi imuniti kepada ketua umum tuh untuk terus melakukan kegiatan tak bermoral. Sudah-sudah laaa wahalai penyokong PKR bos hangpa dah sampai di penghujung jalan dahh.. dah habih ubat dahhhh..sampai PAS pun dia dah koner dalam yahoo live..apo kejadah camtuhh..Tapi nak buat camna ulamak pas mana tau guna yahoo live! Sebab tuh depa tak tau pun apa Nuar dah kata kat depa!
    DOA satu malaysia untuk selamatkan anwar dari DNA juga Allah tak makbul. yang tuh tak nampak hanya dia dgn si sepon saja. Ini kan pula yang nampak terang lagi bersuluh! KEPADA PENYOKONG NUAR jangan laahhh menjadi tukang sokong untuk ketua anda terus hanyut dalam ahsyik mahsyuk yang tak bermoral…lebih baik nasehat dia untuk kembali ke pangkal jalan…

    Reply
  • May 25, 2011 at 1:54 am
    Permalink

    Farid ni kalau dapat duduk serumah dengan Nuar sure jadi Faridah. Apa kata u siasatlah sendiri Nuar tu Farid. Samada dia peliwat ke tidaknya. Tak payah lah dok menyebok kat sini. Dah siasat nanti bole lah cakap secara ilmiah sikit.

    Reply
  • May 25, 2011 at 2:45 pm
    Permalink

    Kalau anuar mengaku sex sure boleh jadi menteri balik macam Soi Lek .kalau anuar mengaku rasuah setengah billion sure dipilih jadi PM malaysia .dalam UMNO kalau sebulu kroni dosa boleh diampunkan oleh Ulamak pengampun dosa kebangsaan .yang penting sekarang bagi pengampu UMNO mengaku jer jgn menentang kami dosa jadi bersih dan ada tempat .macam askay tayang filem pun bebas tanpa dakwaan .

    Reply
    • May 25, 2011 at 5:48 pm
      Permalink

      anwar tak kan mengaku…..DNA ada….video pun ada, kalau kat negara luar….anwar ni dah lama dah masuk balik Kajang Hilton…alahai

      Reply
  • May 25, 2011 at 2:55 pm
    Permalink

    Penat dan letih UMNO nak yakinkan anwar kaki liwat dan sex video.namapaknya tak jalan.Ramai yg masuk malaysiakini dari utusan online lebih cerdik menilai berita .Cuma yg masih bergantung dgn TV3 dan u,meloya masih percaya .Ketika isu liwat 2 dituduh menjelang PRK Permatang pauh ..tup tup nuar liwat saiful ,Nuar menang do P. pauh .bila .PRU sarawak timbull pula Isu sex video .Tak der melayu kes liwat sex bebas dituduh di mahkamah sivil kecuali nuar ?….UMNO untung selagi raayat tak faham undang undang dan politik jelek .Ada banayak fakta yg keliru dlm pertuduhan Nuar >menteri tahu pemimpin tahu penyokong pun tahu tapi tiada pilihan kena setuju kalau tidak cuma Nuar yg menjadi ANCAMAN mereka .Nuar mesti dhapus kalau tidak MENO akan hilang kuasa …anuar kena terus berjuang….

    Reply
    • May 25, 2011 at 5:46 pm
      Permalink

      berjuang…jangan tak berjuang…..hanya rakyaat yang hatinya telah di tutup yang mempercayai anwar dan anwar amatlah beruntung kerana ada rakyaat malaysia yang sakit otak mereka….dan lagi satu puak adalah rakyaat yang satu sen pun tak percaya pada anwar….tapi buat-buat percaya, kerana mereka tahu anwar boleh di perkudakan…macam jugak nik aziz. Benar anwar mesti dihapuskan demi tanah melayu yang tercinta.

      Reply
    • May 27, 2011 at 4:45 pm
      Permalink

      Penat PKR round malaya sama aljuburi nk yakin tp dengar sengah tempat kena baling telor…..kalau aku baling taik terus kat al juburi ni…..sama la dgn pengikut dia yg dok baca malaysia kini…..bodoh macam babi .

      Reply
  • May 25, 2011 at 6:14 pm
    Permalink

    to X-UMNO

    aku sbg X-PAS ni hendak menyatakan bahaya hanya org yg HITAM dan GELAP hati di hijab Tuhan sahaja yg masih yakin Anwar Jubri itu bersih dan elok akhlak..
    xkisah le video tu timbul bila..yang PENTING siapa si PELAKU dlm video lucah itu..

    PAS dan PKR tetap untung secara ‘HARAM” di sebabkan pemikiran taksub dan bongoknya penyokong2 PR yang cetek ilmu. jadi mereka tetap menjilat wpun kotor
    setiap masa di sajikan dgn doktrin fitnah, propaganda jahat HARAMKAH, MELOYAKINI dan HARUKAHDAIKY..jadi akal mereka tidak mendapat NUR utk membezakan yg mana baik dn buruk..

    Reply
  • May 25, 2011 at 8:44 pm
    Permalink

    kpd x-umno..hanya sebilangan kecil termasuk ko yg tak percaya anwar ni kaki liwat. Org mcm ko dah toktok kpd anwar. Nilai luaran je.. Kot2 kalau bapak yahudi pakai kopiah ko kata baik dan alim.. Bro.. Air mani anwar tu ada dlm jubur saiful..mcm mana umno nak masukan klu tak dia sendiri yg jolok.. Air mani mane boleh curi.. Klu boleh aku dah curi air mani ko buat klon ngan ayam belanda.. Aku nak tgk hasilnya jadi ape???

    Reply
  • May 26, 2011 at 12:26 pm
    Permalink

    aku cuma doa satu saja …keadilan akan ditegakkan . Semua fakta menjurus dan membawa anu war ke sg buluh. Pandikutti tersebut akan “mati’ sebagai Baboon di dalam sel….bagus juga sebab ini peluang dia untuk bertaubat ……..

    Reply
  • May 26, 2011 at 7:45 pm
    Permalink

    bile tgk video porn tuh..tingatkan suar boxer yg teman pakei nih….alahai

    Reply
  • May 27, 2011 at 3:54 am
    Permalink

    Sipengkhianat Negara no1 Anwar ni dah jadi Gila Babi,biar dia mampus sendiri la, buang masa saja cakap pasai dia ni.Dia p seluruh dunia cakap Negara sendiri tak baik, maka jgn jadi rakyat Malaysia la.I tak pernah jumpa manusia bodoh begini masih ada penyokong yg lebih bodoh drpdnya.Hapuskan anwar ibrahim.Hidup Islam n Melayu.

    Reply
  • May 27, 2011 at 8:01 am
    Permalink

    korang jangan layan si farid tu..dia pandai buat tuduhan je..takleh jawab isu anwar mukak cite eskay tak betul baca bismillah, pastu cite org imf lak…last skali 300m lak..isk jawab la eli wong dulu…

    Reply
  • May 27, 2011 at 4:38 pm
    Permalink

    oiii….sakan jugak kat sini……aku dh tukar angin….makin hari aku tgk ada yg tak betoi dlm PR…….Farid nmpak mcm tak berapa tangkap lagi fakta fakta……ada yg tak betoi kat bekas bos aku ni anwar sbb sume tak menjadik……smbahyang hajat kena balik kat diri sendiri….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *