Saipudin ter’pancut’ awal..

Saifuddin: ‘Third Force’ bukan serpihan PKR, Najib tak buat kerja rumah

Parti Keadilan Rakyat (PKR) hari ini menolak dakwaan kewujudan kumpulan yang dikenali sebagai “Third Force” adalah serpihan membabitkan ahli-ahli parti itu yang kecewa dengan kepimpinan mereka.

 

“Memang tiada kaitan dengan PKR, tiada… tiada kaitan pun,” kata setiausaha agung parti Saifuddin Nasution kepada The Malaysian Insider di akhir hari pertama Kongres Nasional parti yang berlangsung di sini. Klik sini

Kepale otak saifudin tersimpul lagi. makin hari makin teruk!..baca kenyataan chief Latheefa Koyakp**i di bawah

“When opening PKR’s Youth and Wanita congress, outgoing deputy president Senator Dr Syed Husin Ali asked the party to handle the “Third Force” with care and said that the group could prevent PR from achieving a huge victory in the next general election.”

http://jeffrydamien09.blogspot.com/

5 thoughts on “Saipudin ter’pancut’ awal..

  • November 29, 2010 at 8:28 am
    Permalink

    lu mau cakap apa caifudin lahanat oooi…atau nak cover malu yang bukan main kepalang ko??

    Reply
  • November 29, 2010 at 5:13 pm
    Permalink

    biasalah PKR, semua pun nak nafi, macamla keadaan dalam rumah tangga dia tu baik sangat..walhal tunggang langgang macam ribut

    Reply
  • November 30, 2010 at 2:49 am
    Permalink

    Sudah lah mamat muka bulan pkr dah nak melingkup aku doakan pkr akan lingkup tak lama lagi tunggu third force akan muncul akan menyerang pkr habis habisan selamat tengelam kedasar laut.

    Reply
  • November 30, 2010 at 9:20 pm
    Permalink

    Orang yang berak di tengah jalan, walaupun ada saksi yang melihatnya, takkan mengaku dia berak di tengah jalan.

    Macam jugak orang yang meliwat, ada saksi, serta bukti DNA dan video juga, takkan mengaku dia meliwat.

    Reply
    • December 1, 2010 at 6:44 pm
      Permalink

      Kalau mengaku dia terus masok dalam lah. Kedalam pagar yang pernah dihuninya dari tahun 2000 ke tahun 2004. Kalau setakat tak mahu mengaku tak apa. Tapi dia ada tenaga extra lagi untuk tuduh orang lain yang bukan bukan. Yang bolih kita iktirafkan dan tabik pada beliau sorang ni ialah semangat juangnya yang tak ada had. Sky is the limit for him. Yang lain semua menjijikkan.

      Dalam menegakkan tiang dia, dia akan terus mendusta. Semua musuhnya dalam satu masa dulu akan diambilnya sebagai kawan asalkan orang itu berpihak padanya. Tapi mengenali dia ni, dia bolih makan kawan, tikam belakang sapertimana kesukaan nya sondol belakang. Kesukaan itu pun tak ada limit, sky jugak limitnya.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *