4 thoughts on “Siapa lagi hebat

  • October 1, 2010 at 6:19 AM
    Permalink

    anak emas dengan banyak emas (kaya), tentula menang anak emas….ni semua ni hanya lakonan saja, pengakhirnya nanti kita tau jugak sapa menang dan kalah.

    Reply
  • October 1, 2010 at 1:22 PM
    Permalink

    azmin manager kempen anwar al jubori… tak tahu result game ini

    Reply
  • October 1, 2010 at 3:18 PM
    Permalink

    ya..sama2 kita tengok siapa yg akan menang..Anwar atau Wan Jijah..

    Reply
  • October 4, 2010 at 1:05 PM
    Permalink

    AZMIN ALI <– Kurang Hajar! Tak guna kau lahir sebagai Melayu dibumi bertuah nih.. Memalukan je!. Mahu perangi PERKASA konon.. Kau ingat kau sapa?? Berani kau menghina seorang Negarawan ulung ya? Dah lama sangat kau ni dibawah pengaruh DSAI. Aku nak tengok sejauh mana hebatnya si Azmin ni. Satu hari kau pasti tersungkur jua.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.