8 thoughts on “Pi main jauh jauh

  • September 21, 2010 at 11:51 AM
    Permalink

    memang macam tulah hakikat yang sebenarnya pun..Anwar jatuh, PKR jatuh..Azizah ke Izzah jatuh, PKR takde apa..so pilih, mana nak?

    Reply
  • September 21, 2010 at 12:20 PM
    Permalink

    sian jijah lubang depan dan blakang dah diserahkan tapi diperlaku cam binatang…hehehehee

    Reply
  • September 21, 2010 at 1:20 PM
    Permalink

    tahniah anwar aljuburi teruskan usaha anda moga keburukan anda akan diketahui jua..

    Reply
  • September 25, 2010 at 2:46 AM
    Permalink

    PKR akan ditalqinkan “2008”

    Reply
  • September 25, 2010 at 10:51 AM
    Permalink

    Melayu tak boleh bergantung kpd PAS/PKR yg jelas sanggup bertuankan DAP dlm usaha mereka mengekalkan kuasa di beberapa negeri tertentu.. Contohnya Perak.. Menteri Besar Perak hanyalah boneka DAP!

    Reply
  • September 25, 2010 at 10:54 AM
    Permalink

    Kalau diikutkan memang Azmin Ali layak sangat untuk jawatan itu, sbb mengikut pencapaian akademik beliau pun macam bagus jah. He obtained his Bachelor of Science degree in Mathematics and Economics from the University of Minnesota. Then, he received his Master of Education in Mathematics and Economics from the same university *Meks taste dgn jejanz yang pandai Maths ni uols*.. tuuu diahhhh, tak nak kalah hahaha

    Tapi mengapa Datin Seri Wan Azizah & YB Nurul Izzah begitu menentang pencalonan beliau ya? *sessswatuuu sangatttt kan uols.. mak suke dengar gossip2 nih.. Ada sapa2 taw ke, noks? *hiks! 😛

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.