6 thoughts on “HIYAAAAAAH ….. Banyak duit kau !!!

  • September 5, 2010 at 1:26 PM
    Permalink

    betulla kata ds khir toyo malam tadi, tuhan sedang bayar balik apa yg dituduh umno dulu…dulu depa kata kita kroni, skang tgkla balik apa jadi pada depa.

    Reply
  • September 5, 2010 at 1:43 PM
    Permalink

    aku suka bab,mereka akan tuding segala kesilapan n kesalahan kat BN..itu memang sikap PR dari dulu,kini dan selamanya..mcm lakha..asal ade je silap n salah,BN yg dipersalahkan..misalnya,ade kesilapan dalam pentadbiran ie,selangor skrg nih,mereka akan berkata,ini semua sisa dari kesilapan BN dulu…kah kah kah…

    Reply
  • September 5, 2010 at 8:12 PM
    Permalink

    MENTALITI KLASIK PAKATAN HARAM BILA BUAT SALAH…’BN pun buat’…kata mereka…Kalau mereka buat apa yg.BN buat,,so ape pekdahnyer rakyat pilih mereka jika alternatif yg.mereka laungkan adalah kejalan lebih hancur dan rosak.

    Macam hadi awang masa dapat trengganu pada 1999 dulu mengwar-warkan ‘berlori-lori fail kesalahan BN’ akan didedahkan…tapi sampai pas terlungkup pada 2004, satu habuk lori pun tak dak…Penipu punya pakatan haram !!

    Reply
  • September 5, 2010 at 9:22 PM
    Permalink

    makin lama makin bertelanjang Pakatan Rasuah ni..lepas satu ..satu penyelewengan di bongkarrr…tu la..dok fitnah BN selama ni…last last telan balik kahak hijau korang..

    Reply
  • September 6, 2010 at 1:50 AM
    Permalink

    Banyak duit yang disonglap tu. Sampai tak ingat dah semua janji-janji pilihanraya nak tolong rakyat dan orang miskin.

    Reply
  • September 11, 2010 at 4:01 AM
    Permalink

    Tok Guru Sesat dh tarbiah gitu..
    ini semua kerja UMNO..
    yg mana kena kt depa semua kerja UMNO..wah..powernyer UMNO kan..

    nk tergelak nak termuntah TERbaca Harukahdaily..
    sekoq beruk PAS dengan riaknya mengutuk Tun Mahathir, menyatakan “generasi baru telah memilih PAS krn mual dgn UMNO..”
    itu dulu la wahai pakcik berok PAS..INSYA ALLAH tunggulah PRU13 nnt..aku antara generasi muda yg penah pangkah hngpa dulu..akan swing sekuat hati biaq hngpa jatuh tersungkoq hina sehina-hinanya disisi makhluk dilangit dan bumi..AMEENN YA ALLAH!!

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.