Hanya PAS saja yang betul….

PAS sering mahu menjadi juara didalam segala hal. Dari pemimpin atasan hinggalah kepada totok pencacai Pas dibawah semuanya mahu menang didalam setiap hal. Tak kiralah sama ada mereka salah ataupun benar, yang penting bakat spin mereka digunakan sehabis mungkin untuk menang berhujah.

Halal haram belakang kira, yang penting jangan bagi UMNO dan orang-orangnya menang sekalipun didalam berhujah. Sebab itulah munculnya peribahasa moden “walharammu, walhalalku” didalam setiap kamus pemikiran para totok pencacai PAS.

Cuba kita lihat…, didalam hal sembahyang, orang UMNO atau PAS bagi kita tiada bezanya. Tapi masih ada orang PAS yang enggan solat di belakang imam UMNO walhal ada yang imam berideologi UMNO yang sanggup solat dibelakang Imam PAS.

Apakah solat UMNO dah PAS adalah berbeza sedangkan semua umat Islam menyembah Tuhan yang satu dan sama. Apakah Imam UMNO menyembah Tuhan lain sehingga membuatkan orang PAS tak mahu berimamkan imam UMNO?

Itu dalam bab sembahyang, di dalam bab ulamak pula, ulamak yang pro kerajaan sering dilabelkan oleh orang PAS sebagai ulamak belaan untuk politik. Datuk Harussani juga dituduh begini walhal beliau menyatakan perkara benar didalam hal penyatuan bangsa melayu dan umat Islam.

Dan apabila ulamak kerajaan mengeluarkan nas Quran untuk menunjukkan kebenaran, semuanya dilabelkan menjual agama kerana duit dan gaji oleh orang-orang PAS. Jadi bagi orang-orang PAS, hanya ulamak yang mereka suka sahaja yang diiktiraf bercakap menggunakan nas Quran.

Sudah pasti ulamak-ulamak tersebut adalah terdiri dari pemimpin politik mereka yang mereka sendiri angkat sebagai ulamak! Selain dari golongan itu, semuanya akan dibakul sampahkan oleh orang-orang PAS ini kerana jangan haraplah mereka bersetuju dan sedar. Malah ada yang tak mahu mendengar langsung pun.

Mereka tak akan bersetuju walaupun ulamak yang diiktiraf kerajaan membawa hujah dari Al Quran serta hadis sahih!

Itu bab ulamak.., jika pemimpin kerajaan yang berhujah dengan menggunakan nas Quran atau hadis, orang-orang PAS akan kata ia merupakan kata-kata jahil dari pemimpin yang menolak agama. Orang-orang PAS ini takkan mahu menerima apa satupun cakap dari pemimpin walau bersandarkan kepada Quran sekalipun.

Yang mereka tahu, UMNO harus ditentang kerana menolak agama Allah swt. Apa yang dimaksudkan oleh mereka dengan UMNO menolak agama Allah itu…, jawapannya ialah UMNO tak mahu melaksanakan HUDUD!

Jika ini yang menjadi alasannya, bagaimana pula PAS kini yang mengenepikan HUDUD hanya kerana takutkan kafir yang berkerjasama dengan mereka? Orang-orang PAS ini bebal atau apa? Semua yang dibuat oleh UMNO ada saja yang tak kena dimata mereka. Yang betul selamanya hanya pemimpin PAS serta rakan sekutu mereka DAP dan PKR.

Tak tahulah bagaimana orang-orang PAS melihat islam dari sudut kacamata mereka. Apakah ukuran islam hanya solat, zakat, pergi haji, puasa dan yang penting sokong PAS dah boleh masuk syurga?

Apakah hak-hak lain untuk orang islam tak pernah diambil tahu oleh orang-orang PAS? Siang malam mereka mengatakan bahawa merekalah paling islam. Cuba orang-orang PAS perhatikan perwatakkan pemimpin mereka sendiri adakah melambangkan islam?

Kalau nak dikirakan bercakap sekalipun,  tak ada sedikitpun yang pemimpin PAS ikhlas mahu menegakkan hukum islam. Apatah lagi nak melaksanakannya walaupun berkemampuan melaksanakan ideologi mereka di beberapa negeri.

Bagi orang-orang PAS, apa yang PAS buat mesti comel lote dan sempurna sekali. Di Kelantan tak payah buat pembangunan sebab kerajaan PAS tak ada duit. Duduk dalam reban ayam pun tak apa janji kena bersyukur. Itu lebih baik dari di Rwanda yang tak ada rumah langsung.

Sesak papa kedana merempat pun tak apa asal dapat sokong PAS, ini semua fisabilillah yang dijanjikan syurga disana nanti….(konon-kononnyalah). Rakyat Kelantan minum air karat pun tak apa sebab bukan kerajaan negeri yang bertanggung jawab…, itu sebenarnya tugas kerajaan pusat.

Lagipun, di Somalia lagi teruk sebab langsung tak ada air nak minum. Jadi…., kena bersyukur dan berterima kasihlah pada kerajaan PAS sebab dapat juga bagi minum air karat. Cukup penggal, kena pangkah PAS sebab hanya PAS yang mampu “menzuhudkan” rakyat Kelantan. Tak kebodoh namanya tu….

Sampai bilalah orang-orang PAS ni nak sedar???

32 thoughts on “Hanya PAS saja yang betul….

 • September 8, 2010 at 5:23 AM
  Permalink

  apa yang boleh diharapkan dengan Pas ini,melainkan menjadi anjing kepada tuannya bernama DAP…mungkin demi nak menjaga hubungan akrab mereka tidak mustahil pada suatu hari nanti akan menghalalkan babi sebagai makanan kepada umat islam beraliran mazhab Pas

  Reply
 • September 8, 2010 at 6:02 AM
  Permalink

  pas nak jadi sesat ke,terbalik ke, balaci ke tu tak penting…yg.jadi isu nya mereka bawa imej ‘islam’ yg.walaupun palsu tapi apabila mereka duduk di bawah kapir harbi daP, maka secara tak langsung kelak apa keputusan mereka terhadap nasib islam ,hudud,perlembagaan dan melayu mesti mendapat perkenan daP..Bila daP tak setuju hudud,maka bersegeralah ostad-ostad pas kata tak jadi laksana tunggu hingga daP paham !

  Reply
 • September 8, 2010 at 8:20 AM
  Permalink

  IMAN orang PAS amat mudah…….mereka kuat memegang rukun islam yang 5 dan rukun iman yg 7….lagi satu rukun iman tue ialah percaya pada nik aziz…apa sahaja yg terpacul dari mulut nik aziz walaupun terang2an salah mereka terima kerana rukun iman mereka mewajibkan mereka percaya pada nik aziz….

  mereka tidak terpk nik aziz tue ialah seorang manusia biasa dan banyak ayat dalam quran ada mengatakan betapa ulama akan menjual agama di akhir zaman..malah ada juga mengatakan syurga dan neraka adalah hak ALLAH untuk tentukan…tetapi sbb percaya pada nik aziz nombor 1, nombor 2 baru percaya pada ALLAH….jadik orang PAS ALLAH butakanm pekakkan bisukan mereka…..

  saya ingin berkongsi 3 pengalaman…

  1) saya pergi ke rumah nik aziz masa umur 10 tahun…dan ia mmg satu tempat yg selesa dan tenang…apa yg budak tahu…tempat itu bagaikan ada rahmat Allah….

  2) saya menunaikan solat di masjid dekat rumah nik aziz pada tahun 2008, masa saya melangkah masuk perasaan kagum, taksub, kasih, sayang, taat, dada sesak bagai melihat aura semua menyerbu dalam jiwa…..saya terperanjat perasaan itu boleh diberikan pada saya tetapi ia amat berlainan dengan masjid nabawi mahupun masjidil haram…..lalu saya cepat2 berdoa pada Allah supaya tunjukkan saya jalan yg lurus dan bimbing saya…kemudian saya tunaikan solat sunat untuk itu….lepas solat semua perasaan tadi hilang bagai habuk….abis……saya tak mahu simpulkan apa2…tetapi dalam hidup saya, saya pergi banyak tempat ulama(rumah/makam) yg hebat2…saya faham sgt perasaaan itu…..

  3)bapak saya ada ramai anak murid(guru tarekat)….murid dia semua boleh duduk sama ngn dia…borak…jalan seiring……berdiri sama tinggi…duduk sama rendah….dan semuanya bebas….tapi hampir kesemua rakan seguru bapak saya yg punya anak murid, anak murid dia semua berdiri mesti bongkok, duduk mesti lebih rendah, jalan mesti diblakang tak boleh pijak bekas kaki guru, kalau salam tue cium tangan guru macam hidu gam atau dadah….dan semua harta diberi pada guru….bapak saya cakap…guru dia ada ajar dia amalkan satu ayat untuk menundukkan anak murid, tapi dia tak amalkan sbb dia kata “respect is to be earn not claim”…..

  sekadar berkongsi pengalaman….maaf jika menyinggung….

  Reply
  • September 8, 2010 at 9:11 PM
   Permalink

   patutlah pas jual nama Allah pada kristien dan kata tuhan mencarut pun penganot dia pertahankan hanya kerana nicky berkata begitu….taksub yg.membawa kemungkaran.

   Reply
  • September 11, 2010 at 12:04 AM
   Permalink

   Ya Allah Kau turunkan hidayah pada mereka2 yang hatinya hitam supaya tidak ada lagi cercaan dan hinaan terhadap alim ulama. Jika mereka enggan menerima hidayah Mu kau turunkan bala pada mereka2 yang mengaibkan pewaris Nabi.

   Reply
   • September 11, 2010 at 10:04 PM
    Permalink

    BAGAIMANA PULA APABILA PIHAK PAS MENCERCA ULAMAK YG TIDAK SEPENDAPAT DENGAN DEWAN ULAMAK PAS ? SAUDARA CC BOLEH TOLONG JAWAB SUDAHKAN SAUDARA INGATKAN RAKAN KHAWARIJ SEJEMAAH TENTANG INI ?
    ATAUPUN HANYA MEREKA YANG PRO UMNO SAJA YG BERDOSA APABILA MEMPERSOALKAN PENDAPAT ULAMAK YG TERSERLAH CIRI2 KHAWARIJNYA.
    SUDAH BAGUS GOLONGAN DAN ULAMAK MCM KAU TAK DIPERANGI KAU DATANG SINI NAK DOAKAN SUPAYA SAUDARA KAMU DIHAPUSKAN.
    PERINGATAN PADA SAUDARA CC ULAMAK ADALAH PEWARIS NABI DAN BUKAN PENGGANTI NABI. PERNAHKAN SAUDARA TERFIKIR ADAKAH RASULLAH AKAN MENGIAKAN APA YG SAUDARA CADANGKAN INI.
    JANGAN FIKIR BILA DAH JADI ORANG PAS ANDA SECARA AUTOMATIS MENJADI PENGHUNI SYURGA !

    Reply
    • September 18, 2010 at 1:16 AM
     Permalink

     Itulah dia.. ramai ahli PAS yang dah feeling2 masuk Syurga!
     Mereka sesuka hati meng-kafirkan org lain!
     PAS ni perosak bangsa & agama.. Mereka ni menjadi penghalang perpaduan dikalangan Melayu.

     Si Al-juburi pun sama. Reformasi semata-mata untuk membalas dendam saja. Mempecah-belah kan bangsa. Menaikan semangat perkauman. Memang dia tiada nilai di M’sia ini. Kalau dia dipihak yang benar, mengapa tidak dia bersumpah sahaja? Sbb takot kah? Sbb memang btol kan yg dia tuh suka masuk tang belakang *ops!

     Reply
   • September 12, 2010 at 10:05 PM
    Permalink

    abis tuh penganot pas hina DS Harusani Zakaria tu kira halal ke?..mat sabu,mahpozd,husam musa tu kira ulama ke sampai apa saja mereka cakap ko orang pakat takbir ikut suka nenek moyang kamu?
    diorang mencaci=korang takbir
    diorang mencarut=korang takbir
    diorang fitnah=korang takbir

    tak rasa berdosa ke takbir guna nama Allah pada setiap carutan,cacian dan fitnah tuh?

    Reply
   • September 18, 2010 at 1:10 AM
    Permalink

    pewaris Nabi?? <– kau samakan Nik Aziz dgn pewaris Nabi?
    Kau buta ker cc? Nik Aziz tak layak dipanggil sebagai pewaris Nabi!
    Pewaris Nabi tidak mencerca sesama umat!
    Pewaris Nabi tidak suka-suka mengkafirkan org seagama (Islam)!
    Malulah sket, nak mengaku ketua engkau tu pewaris Nabi!
    Inilah dia kalau ahli PAS yang dah taksub dgn ketua mereka!

    Reply
 • September 9, 2010 at 8:55 AM
  Permalink

  Tapi yang peliknya bila mana Datuk Harun Din memberi fatwa bahawa mana-mana Orang Islam menyokong Kalimah ALLAH untuk digunakan oleh orang-orang Kristian akan menjurus kepada kufur, tak ada pula Orang-Orang Pas berani menentangnya dan tak ada pulak yang berani komen. Inilah yang dikatakan pengikut-pengikut dan pencacai ugama seperti orang-orang Pas ini yang memang bebal dan otak beku, sebab fatwa tu dikeluarkan oleh salah seorang Ulamak tersohor Malaysia, kebetulan pulak Ahli PAS, mereka semuanya dianggap betul tapi orang lain semuanya salah. Sebab mereka tu bebal, BODOH TAK DAPAT DIAJAR, BEBAL DAN BODOH SOMBONG. Hanya ALLAH sahaja yang dapat membuka pintu hati mereka ke arah jalan yang benar.

  Reply
 • September 9, 2010 at 6:54 PM
  Permalink

  Aku cukup geram betullah dengan anjing meyelongkar tong sampah di waktu malam, habis ditebaraikannya sampai-sampah, janji dapat makan yang sedap-sedap. Kekadang tong sampah yang ditutup rapat pun dia selongkar dan tumbangkan, mana ada dia nak masukkan sampah balik ke dalam tong dan letak elok-elok… nama pun anjing. Bila dihalau menjauh lah dia sekejap, bila kita masuk rumah dia datang balek. Ada sesiapa yang kena?

  Reply
 • September 10, 2010 at 1:34 PM
  Permalink

  APA NAK DI HERANKAN YANG PAS ITU PARTI “HAPRAK”

  Reply
  • September 11, 2010 at 12:10 AM
   Permalink

   Esok dlam lubong kubur ko jawab sendiri…

   Reply
   • September 11, 2010 at 10:07 PM
    Permalink

    SEBAB KUBUR MASING2LAH SAYA MENGSYORKAN KEPADA SAUDARA CC KAJI FIRMAN DAN HADIS ADAKAH CARA SAUDARA BERPAHAMAN POLITIK ITU SYARIE.

    Reply
   • September 12, 2010 at 10:16 PM
    Permalink

    cara ko cakap macam riak bahawa makhluk pas dalam kubur adalah tetamu VVIP..orang umno je kena ‘jawab’…

    Reply
 • September 11, 2010 at 12:42 AM
  Permalink

  PAS NI SECARA KOSMETIK NAMPAK MCM SENTIASA BETUL SEBAB MEREKA NI PANDAI MEMANIPULASIKAN FIRMAN DAN HADIS AGAMA ISLAM.

  SECARA ASAS NYA PAS INI SAMA SEPERTI ORGANISASI SEPERTI IKHAWANUL MUSLIMIN DAN HIZBUR TAHRIR YG PENUH DENGAN ELEMEN KHAWARIJ KERANA BANYAK TERPENGARUH DENGAN AJARAN SYED QUTUB ATAU FAHAMAN QUTUBIYAH.

  PENDAPAT MEREKA SAMA SEPERTI GEREJA KATOLIK YG SENTIASA AKAN BERUBAH MENGIKUT ZAMAN DAN KEADAAN POLITIK SEMASA. SEKARANG MEREKA KETAGIH SOKONGAN ORANG BUKAN ISLAM OLEH ITU MENIFESTO PAS FOR ALL MENJADI PERJUANGAN MEREKA.

  MAKA BERMULALAH LANGKAH MENGHALALKAN LIBERASASI DAN PLEURALISME AGAMA YG AKAN DITUNJANGI PAS. SEBAGAI BUKTI PAS TELAH MENGKUBURKAN PERJUANGAN PEMBENTUKAN NEGARA ISLAM MAHUPUN HUDUD KERANA DAP. WALAUPUN DILAYAN MACAM PARIA OLEH RAKAN HARBI, MEREKA TETAP AKAN MENGUTAMAKAN KEBENCIAN TERHADAP MUSLIM LAIN.

  PROGRAM BRAIN WASHING SEPERTI KHEMAH IBADAT PAS AKAN DITARGET KEPADA FUTURE PROFESIONAL DAN PEGAWAI KERAJAAN TERUTAMANYA GOLONGAN AKADEMI ISLAM. MEREKA TELAH PUN INFILTRATE KERAJAAN DAN KINI KITA LIHAT KESANNYA.

  ISU SEPERTI JAKIM LAMBAT AMBIK TINDAKAN TERHADAP PAS ADALAH SATU BUKTI YG JELAS. KEADAAN MENJADI LEBIH BURUK LAGI APABILA ORANG2 ANWAR DAN JIM TELAH DISERAPKAN KE DALAM PAS SEMASA ZAMAN REFORMASI MAKA LAHIRLAH GOLONGAN EDROGAN YG MENJADI PENJANA LIBERASASI PAS.

  KEKUATAN BOLEH MENJADI KELEMAHAN JIKA PANDAI BERMAIN STRATEGI. ITULAH SEBABNYA HAK MELAYU DAN BUMIPUTRA DISERANG OLEH PAS DAN FUCKTAN RAKYAT PADA PR12 UNTUK MELUMPUHKAN UMNO.MEREKA MENGHASUT MINDA GENERASI MUDA UNTUK MEMDEFINASIKAN HAK ISTIMEWA MELAYU MUSLIM SEBAGAI PERKAUMAN DAN ASABIYAH.

  TETAPI MANUSIA MERANCANG ALLAH MENENTUKAN SEGALANYA. DLM PROSES MELIBERALKAN PAS TOPENG KOSMETIK ISLAM MEREKA MULA TERUNGKAI DAN TERLIHATLAH WAJAH SEBENAR PAS YG BERSIFAT KHAWARIJ YANG HODOH.

  Reply
 • September 11, 2010 at 2:26 AM
  Permalink

  THE TEN COMMANDMENTS OF BEING A KHAWARIJ PAS MEMBER

  THOU SHALL BE HAPPY EVEN THOUGH STUPID.
  THOU SHALL COMMIT HERESY BUT STILL BE HOLY
  THOU SHALL LOVE THE INFIDEL BUT HATE THY BROTHERS.
  THOU SHALL OATH THY WIFE FOR THOU ARE LOYAL
  THOU SHALL EMBRACE THE INFIDEL BUT CALL THY BROTHERS APOSTATES
  THOU SHALL CURSE THY BROTHER BUT BLESS THE INFIDEL.
  THOU SHALL MANIPULATE SCRIPTURES FOR THY BENEFIT
  THOU SHALL COMMIT WRONG BUT REMAIN SINLESS.
  THOU SHALL BE DISLOYAL ON THY RULERS
  THOU SHALL VOTE AND GUARANTEED PARADISE

  Reply
  • September 12, 2010 at 10:11 PM
   Permalink

   Tuan,
   saya pasti ramai akan gembira jika tuan dapat transletekan ke Bahasa Malaysia…pasal mahkluk pas nih bab kena fikir diorang lemah ketumbit.

   Reply
 • September 11, 2010 at 3:05 AM
  Permalink

  PASesat Al-Khawarij..
  orang yang tidak bersekutu dengan adalah musuh..
  orang yang bersekutu dengannya walaupun penzina, walaupun golongna kaum Nabi Allah Luth, walaupun perkauman, walaupun komunis..WALAUPUN KAFIR HARBI LAKNATULLAH ‘ALAIHH seperti DAP tetap dianggap saudara mereka..

  Pemimin PASesat :
  -meletakkan Islam sebagi bahan permainan dunia..
  -mulut lidah dlm ceramah, kuliah harakiyyah hanya mencari salah orang lain terutama UMNO,
  -tiada pembinaan pentarbiahan akhlak Islamiah pada ahli-ahli,
  -tiada konsep menjauhi ujub, riak dan takbur yang merupakan syirik kepada Allah SWT
  -mengambil urusan Islam hanya pada hal yang menguntungkan mereka dan memadamkan -kebenaran yang tidak menguntungkan mereka.. (mengubah hukum dan ayat2 Allah SWT secara halus dengan mentafsirkan ayat-ayat Allah SWT dan HAdith mengikut hawa nafsu politik sekular)
  -beramal dengan konsep pemikiran dan gerak saraf Yahudi Zionis, iaitu menutup kesesatan PAS dengan kefasikan pihak musuh..sebagai contoh..apabila telah berkuasa memegang sesuatu negeri, kilang arak tidak juga ditutup atas alasan UMNO lah yang luluskan..jadi bg mereka hukum hanya tertaklif ke atas musuh mereka sahaja..PAS hanya ‘cuci tangan’.

  – amat ganjil dan pelik ahli-ahli bersikap taksub tanpa hujah, terima bulat-bulat sesuatu isu yang disampaikan oleh pemimpin2 sesat mereka hanya dalam ceramah politik shj ( sedangkan para sahabat Nabi dulu sentiasa bermuzakarah dengan Nabi secara talaqqi bagi mengukuhkan kefahamn, seterusnya jelas dan kukuh iman mereka terhadap ISLAM), dan bypass semua hukum feqah asal yang berkaitan sesuati isu. Contoh: apabila puak sesat ini menuduh seseorang itu ada skandal, tidak perlu ada dalil 4 saksi lagi, tetapi jika isu sama mengena pada mereka, secara pantas jika hukum Feqah akan dipakai semula..JELIK!! GANJIL!! SESAT!!

  Jauhilah Fitnah dan Bala Akhir Zaman ini….=PAS

  Reply
  • September 18, 2010 at 1:00 AM
   Permalink

   PAS + PKR = BALA AKHIR ZAMAN

   Reply
 • September 11, 2010 at 11:18 AM
  Permalink

  KEPADA KOMENTAR UMNO VETERAN PEMBUNUH KHALIFAH, ABU KHAWARIJ, DAN SAUDARA LEMAN SAYA CABAR SAUDARA2 SEMUA

  CARI BUKTI YG ORANG KAFIR SECARA EKSKLUSIF DLM PEMERINTAHAN ISLAM DIKECUALIKAN DARI HUDUD SEPERTIMANA ULARMAK KAU ORANG NAK BUAT ?

  CARI HADIS DAN FIRMAN YG DLM MENEGAKKAN ISLAM ADALAH HALAL BAGI KITA MENJATUHKAN ULUL AMRI BERAGAMA ISLAM YG MASIH BERSOLAT?

  SAYA TUNGGU SAUDARA2 SEMUA.,

  Reply
  • September 15, 2010 at 9:06 PM
   Permalink

   HUDUD TAK BOLEH NAK SEBUT DAH SBB DAP DAH BAGI MEMO..NNT X DPT `KERUSI` PRU-13 NNT.. SAYA BERSAMA TUAN NAK DENGAR KOMEN ORANG2 PAS NI..

   Reply
 • September 11, 2010 at 3:22 PM
  Permalink

  Diorang mn bleh jawab..sbb ularmak sesat diorang bluk kluar ‘fatwa’ untuk jawab..
  Sebab tu Tun Mahathir jawab dalam surat kpd Guru Ajis Al-najisi Kerajaan Pusat menolok hukum hudud versi PAS.. puak bodoh bahlul ni ingat UMNO jahil sgt ke sampai nk tipu kering hal hukum Islam.

  PAS tu ularmak2 sesat PAS cabar pulak Mahathir supaya keluarkan hudud versi BN? Sial syaitan punya ularma PAS..sudahle die sesat..die tarik pulak BN untuk sesat same..CELAKA PASuuk!!

  Hukum Hudud bukan barang dagangan politik kotor, sewenang-wenangnya PAS celaka ini cabar mencabar untuk keluarkan hudud versi masing..TERANG-TERANG menghina kesyumulan Islam itu sendiri!! Hukum Hudud, Qisas dan Takzir adalah perintah Allah SWT, jika tidak mampu untuk dilaksanakan lagi sepenuhnya baik diam, jangan berlagak dan jahat menuduh UMNO kafir!! Sekarang nah balasan kepada apderi-paderi PAS yg maha sesat ini mana dia hukum Hudud ?? nk gune versi mana pulak??

  Reply
 • September 11, 2010 at 3:30 PM
  Permalink

  Mereka menghalalkan pemerintahan kafir Harbi, pemakan babi, pengamal seks bebas, golongan gay,anti Islam dan anti Melayu Pakatan Haram dan bersungguh-sungguh hendak menjatuhkan pemerintah yang Islam Melayu yang bertauhidkan Allah, yang bersolat dimasjid yang berpegang pada Ahli Sunnah Wal Jamaah, yang membantu kaum lemah Melayu Islam hanya kerana ideologi politik berbeza.. aku tk tahu bhse apa lg yg boleh ubah pemikiran PAS totok lagi taksub ini. kalau disiat2 kulit org PAS ini nescaya kelihatan darah kaler hijau mengalir..
  begitulah taksubnya mereka..tertipu kerana jahil agama tetapi berlagak pandai!!

  Reply
  • September 11, 2010 at 9:52 PM
   Permalink

   ITULAH APA BOLEH BUAT SELAIN CUBA BETULKAN DIORANG MELALUI PERBAHASAN DAN DIOLAG KITA BERDOA SUPAYA HATI DAN IMAN MEREKA BERUBAH.INSYALLAH.
   TETAPI SEMENTARA TU KITA MESTI TENTANG USAHA MENGHALALKAN IDEA2 KHAWARIJ PAS DARI MENULAR KE GENERASI MUSLIM DI NEGARA INI.

   Reply
   • September 13, 2010 at 1:26 AM
    Permalink

    Insya Allah kita sama-sama perangi kesesatan PAS dan model kesempitan Islam yang mereka gambarkan!
    Inilah jihad sebenar kita menentang kesesatan akhir zaman yang dijelmakan melalui ulamak2 suuk berkepentingan jahat

    Sama ada UMNO berkuasa atau tidak adalah soal kedua, soal utama PAS mesti dihapuskan dahulu!! Mereka terlalu sesat dalam beragama!!
    Merekalah sebenarnya pendokong elemen PENJAJAHAN KAFIR penolak kepada KESYUMULAN ISLAM!!
    Apabila mereka teruji dengan kuasa, tidak kira kuffar Nasaro, kuffar Yahudi, kuffar Majusi ataupun gabungan2nya akan mereka sekutukan dengan Islam.

    Baru dgn DAP yang tidak mampu beri apa2 kuasa dunia pun mereka sudah meleleh air luir, sudah mabuk todi nak tumbangkan UMNO untuk kuffar, menjual kemulian dan kehormatan Islam semata-mata nk tunjuk PAS for All?? haram laknatlah puak2 celaka ni moga Allah Azab sedahsyat2nya jika mereka masih keras hati!!

    Sebagaimana mereka mendoakan UMNO supaya Allah musnahkan seperti tentera-tentera perang Ahzab, semoga doa jahat mereka itu terkalih kepada puak2 PAS ini melanda seluruh organisasi tertinggi mereka sehingga ke ahli-ahli biasa totok pecacai bodoh ini!!!

    Reply
 • September 12, 2010 at 10:43 PM
  Permalink

  THOU SHALL BE HAPPY EVEN THOUGH STUPID.
  Kamu sentiasa akan bergembira walaupun dibodohkan.

  THOU SHALL COMMIT HERESY BUT STILL BE HOLY
  Kamu akan lakukan bidaah tetapi masih dianggap suci dan beriman.

  THOU SHALL LOVE THE INFIDEL BUT HATE THY BROTHERS.
  Kamu akan mencintai dan sentiasa sangka baik pada kafir harbi tetapi membenci dan syak wasangka sesama saudara muslim.

  THOU SHALL OATH THY WIFE FOR THOU ARE LOYAL.
  Kamu akan baiahkan isteri2 kamu demi kesetiaan pada jemaah.

  THOU SHALL EMBRACE THE INFIDEL BUT CALL THY BROTHERS APOSTATES
  Kamu akan bekerjsama dengan kafir harbi tetapi menkafirkan saudara muslim yg lain.

  THOU SHALL CURSE THY BROTHER BUT BLESS THE INFIDEL.
  Kamu akan memaki dan melaknat saudara muslim kamu tetapi mendoakan sejahtera pada kafir harbi.

  THOU SHALL MANIPULATE SCRIPTURES FOR THY BENEFIT
  Kamu akan memanipulasikan firman dan hadis untuk kepentingan sendiri.

  THOU SHALL COMMIT WRONG BUT REMAIN SINLESS.
  Kamu akan lakukan perkara yg dilarang Islam tetapi dianggap tidak berdosa,.

  THOU SHALL BE DISLOYAL ON THY RULERS
  Kamu akan mencabut ketaatan pada ulul amri .

  THOU SHALL VOTE AND GUARANTEED PARADISE
  Kamu akan undi PAS dan dijamin syurga.

  Reply
  • September 14, 2010 at 6:46 PM
   Permalink

   THANKS AL-ZARQAWI. Bagi manusia Islam Melayu nii faham, Terutama……….

   Reply
 • September 13, 2010 at 2:04 PM
  Permalink

  Orang PAS sedarlah, jangan asyik mengatakan Islam ja . Di mulut ja Islam namun di hati tidak. Antara tuntutan Islam yang utama adalah bersatu padu. Itupun kita tak terbuat lagu. Berubahlah, semoga Allah merahmati semua orang Islam di muka bumi. Bersatulah demi Islam. Jangan asyik berslogankan Islam tetapi hakikatnya menghancurkan Islam sendiri. Kembalilah ke jalan Islam yang benar. Jangan semata-mata demi kuasa anda merelakan Islam digunakan demi kepentingan sekelompok manusia durjana.

  Reply
 • September 18, 2010 at 1:02 AM
  Permalink

  Saya berdoa supaya kaum Melayu di Msia ini diberikan pedoman & bersatu!

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.